Da li bi prodavao te gume sto imas na stilu?Zainteresovan sam.Sto se tice felni i ja mislim da su 17 najbolji izbor.S obzirom na to da ne stojim finansijski najbolje,a da sam hteo da malo sredim auto,napravio sam kombinaciju lepo-povoljno.Stavio sam na stilu poklopce sa fiat grande punta i mogu vam reci da mu,makar po meni uopste ne stoje lose.Stavise lice mi na alu-felne BMW M5,ako znate na koje mislim.Simpaticno,jel da?
Friška informacija od jutros... Originalne radkapne za fiat punto grande 15" ima u AP Sportovim prodavnicama po ceni od 700.00din(komad) ..Mekenzijeva 70, 011 / 24-55-688
Kod mene su sada trenutno ovakve, koje se montiraju na stila od 2004 godine , meni su i ove lepe ali mi od punta grande jooš lepše i vernije (kao alu felna)
Razmislicu o ovome...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
''stilo abarth'' ja sam naveo razlog zasto nemam alu-felne.Vati se gore pa procitaj!Jeste,tri srafa ga drze,sto je najlepse niti mogu da se ukradu,niti da ispadnu na putu ako udaris u neku rupu.
Comment