Ma,staje 16" sigurno! Brat je na brava stavio 19",uz male prepravke na rubovima
Probacu slike da nadjem
Felne za Stila
Collapse
X
-
Da li bi prodavao te gume sto imas na stilu?Zainteresovan sam.Sto se tice felni i ja mislim da su 17 najbolji izbor.S obzirom na to da ne stojim finansijski najbolje,a da sam hteo da malo sredim auto,napravio sam kombinaciju lepo-povoljno.Stavio sam na stilu poklopce sa fiat grande punta i mogu vam reci da mu,makar po meni uopste ne stoje lose.Stavise lice mi na alu-felne BMW M5,ako znate na koje mislim.Simpaticno,jel da?
Comment
-
-
Da, nije lose. Da li je to original radkapna od grande punta? Vidjao sam neke i nekako su mi plastikaneri pravi.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Razmislicu o ovome...Originally posted by ABARTHFriška informacija od jutros...
Originalne radkapne za fiat punto grande 15" ima u AP Sportovim prodavnicama po ceni od 700.00din(komad) ..Mekenzijeva 70, 011 / 24-55-688
Kod mene su sada trenutno ovakve, koje se montiraju na stila od 2004 godine , meni su i ove lepe ali mi od punta grande jooš lepše i vernije (kao alu felna)
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment