Kleber mi deluje nekako bolje u odnosu na ove druge.E sad kakvo imate generalno iskustvo sa kleberom?
Mogu da ti kažem za letnje gume. Imam dva ista auta. Na jednom Tigar, na drugom Kleber. Razlika u ceni mala, a razlika u kvalitetu i te kako primetna u korist Klebera.
COOPER Weather-Master Snow gume, prešao sa njima preko 3.000 km i mogu da kažem da sam prezadovoljan sa njima.
Izvanredna guma za sneg, kišu, hladno vreme, svaka preporuka.
Na jednom autu sam imao nove Michelin Alpin A3 i odgovorno tvrdim da su ove Cooper gume bolje zimske gume od Michelina i drugih poznatih brendova.
Ovo govorim iz višegodišnjeg iskustva vožnje po snegu i zimskim uslovima.
Nikad se nisam sigurnije osećao po vožnji na snegu nego sa ovim gumama.
Kleber mi deluje nekako bolje u odnosu na ove druge.E sad kakvo imate generalno iskustvo sa kleberom?
Mogu da ti kažem za letnje gume. Imam dva ista auta. Na jednom Tigar, na drugom Kleber. Razlika u ceni mala, a razlika u kvalitetu i te kako primetna u korist Klebera.
Mozes li mi reci koji je model klebera koji posedujes?
Vozio sam na Cliu Kleber Viaxer i za mali auto više nego dobra letnja guma, odlično drži i na suvom i na mokrom asfaltu, nema akvaplaninga i sl. Nakon Clia kupim 164 i napred stavim prvo Hitris sa kojim nisam bio zadovoljan pa se setim da su me Kleber gume prijatno iznenadile i kupim Dynaxer HP2. Razlika u ceni u odnsu na Hitris jeste simbolična ali i razlika u kvatitetu je simbolična po meni
Viaxer je za male automobile i mislim da se ne proizvodi u veličinama iznad 14" a Dynaxer je za veće automobile. Moja poenta je da su Kleber dobre gume za manje gradske automobile ali za nešto ozbiljnije ne. E sad ne znam šta čovek vozi ali vidim da koristi 14" a i da ima odličnu cenu za te gume pa nebi bilo loše da se javi za koji mesec sa utiscima.
Najverovatnije uzimam kleber Dynaxer HP2 185/65-14 po ceni(verovatno) 4700 po komadu
Samo da znas da je sada na trzistu Dynaxer HP3 novi dezen. Proveri samo od kada je ta guma pre kupovine i ukoliko nedaj Boze budes imao gumni defekt, tesko ces naci istu da uparis
Comment