Obicno je dovoljno pratiti da budu iste po osovini..ali jos je bolje ako su sve iste, jer i kod istih dimenzija zavisno od proizvodjaca(ili recimo ako je XL guma ili nije) zna biti sitnih razlika, pa mnogi tvrde da moze izazvati problem kod esp-a i sl...
... Za quatro pogon se preporucuju sve iste...barem su meni preporucivali...
Meni su i GY EfficientGrip ok ali koliko vidim opasno su se priblizile ceni Michelin-a sto prosle godine nije bio slucaj. Zato i pitah, a svakako da je najbolje na sva 4 tocka imati pneumatike istog tipa od istog proizvodjaca.
Polako pocinjem da razmisljam o letnjim gumama. Prosle godine sam kupio dve GY EfficientGrip zato sto su tada nekako bile najbolji odnos cena kvalitet, a i u voznji su se pokazale kao ok gume. Ima li jos neko iskustva sa istim!?? I da li je pravilo na sva 4 tocka imati istu gumu (saru) ili moze i nesto drugo!?
U martu uzeo 4 kom GY Efficient grip 185/60-14.Bio sam zagrizenI Michlenovac i hteo Saver-ke uzeti al po preporuci uzeo EG.Nisam mnogo presao,11k km do sada s njima al dovoljno za shvatiti da su EXTRA.Jedna od lepih stvari je sto nema usporavanja preko bara!Sara je perfektna sto i sam znas jer imas dve.
Kao sto Vam je Subicd vec rekao, Michelin je vec korigovao cene, sto se uskoro ocekuje i od GY grupacije. Ukoliko ste hteli nesto da pazarite cisto da znate
Zna li neko nešto o ovim gumama, imam jako dobru ponudu za ove gume, a ne znam ništa o njima.
Kakve su? Čije su?
Trebaju mi zimske gume pošto idem na skijanje i moram da kupim.
Iskreno nisam cuo komentare o njima , ali sto ne razmislis da za malcice vise para stavise neke poznatije gume, koje su proverene i to u premium brendu.
Comment