Trebao sam da kupim Goodyear, medjutim u zadnjem trenutku sam ostao kratak za dobar deo novca, pa sad moram da ganjam neku srednju klasu guma
Bio sam u Coningu, nude mi Barum Bravuris 2 po ceni od 5000 dinara/kom, za dimenziju 185/65/15...
Dobra je cena, ispada cak jeftiniji od BF Goodricha, Klebera i Tigra... Citam komentare http://www.einsehen.de/reifentestcom/cg ... est.pl?103\z102\z110\z14&&&EN&& vidim da ima dosta preporuka, stavljaju je dosta i na jaca auta tipa Volvo, BMW, Saab i to u vecim dimenzijama... Koliko vidim, Barum je Continental-ov brend... Ima li neko iskustva sa ovim gumama?
Trebao sam da kupim Goodyear, medjutim u zadnjem trenutku sam ostao kratak za dobar deo novca, pa sad moram da ganjam neku srednju klasu guma
Bio sam u Coningu, nude mi Barum Bravuris 2 po ceni od 5000 dinara/kom, za dimenziju 185/65/15...
Dobra je cena, ispada cak jeftiniji od BF Goodricha, Klebera i Tigra... Citam komentare http://www.einsehen.de/reifentestcom/cg ... est.pl?103\z102\z110\z14&&&EN&& vidim da ima dosta preporuka, stavljaju je dosta i na jaca auta tipa Volvo, BMW, Saab i to u vecim dimenzijama... Koliko vidim, Barum je Continental-ov brend... Ima li neko iskustva sa ovim gumama?
Takodje sam se interesovao po netu za Bravuris 2 i prilicno dobre komentare ima, kazu da je odnos cena/kvalitet odlican. Meni trebaju 4 u dimenziji 205/55/16 ali ga je nemoguce nabaviti u Nisu.
Dobre su ''bravuriske''...koristio sam dimenziju 215-50/17 i nisu lose...dobro su se izbalansirale,nisu tresle i na velikim brzinama (Renault Megane-Coupe)...mogu bit za preporuku!
Imao sam pre nekoliko godina Bravuris prve generacije i mogu reći da su bile odlične za vožnju, ali su se jako brzo potrošile i bile jako osetljive na ivičnjake. Meni su dve gume dobile "bubreg".
Vozio sam dimenziju 195/50-15 i bile su najjeftinije u toj dimenziji, jeftinije čak i od Tigra.
Kakve su razlike između GoodYear Vector 4AllSeasons/Vector5+/EagleVector EV2 osim u vrsti šare i ima li neko alternativnu preporuku za AllSeason gumu koja se može kupiti kod nas u 195/50-55 15" dimenziji? Iskustva?
Da li mogu na mercedesu a klasi da stavim gume od passata b5.5 i jedan i drugi auto nose petnestice, samo na mercedesa ide 185/60/15 a na pasata cini mi se 195/70/15?
Comment