Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banekg
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2010
    • 1274
    • Nis
    • Toyota Carina e 2.0

Re: Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi

Ako je to ona koja mislim da jeste, na vazduh, pregledaj sva creva koja idu do pokretaca, a izmedju postoji i nekakav cilindar, koji hoce da pravi probleme.
    Long Live CBC!!!

Comment

• kapitalac
      CBC Veteran
      • 06.08.2010
      • 107
      • Banjaluka

Jeste ta sa crevima. Nisam baš neki poznavalac tih stvari ali mi čudno da radi preko bravice gepeka. Sjećaš li se možda gdje taj cilindar dođe? Hvala na pomoći.
      I dragsteri koriste alkohol

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Nalazi se ispod sedista na 10-ak cm od uredjaja, i nisam se dobro izrazio, to nije cilindar, nego vise kao neka racva za razvod creva.
        Long Live CBC!!!

Comment

• Campione81
          CBC Član
          • 05.05.2009
          • 70
          • Sabac

Mala pomoc. Ako neko ima iskustva. Kupio sam motorice na otpadu. GM za Vectru a. Nemam instalaciju.
          Treba mi sema kako da povezem. 2 imaju po 5 zica a 2 po 3 zice. Dali treba stalna strja ili neki relej?

Hvala unapred

Comment

• Jan68
            CBC Početnik
            • 05.01.2011
            • 1
            • Srbija

Imam jedno jednostavno pitanje. Imam Zafiru koja mi je ispraznila akumulator, i zamolio sam auto elektricara da pronadje sta je uzrok tome. Nakon nekoliko sati, nazvao me je da je sve proverio i reko da kada ostavim auto otkljucan (centralna brava) auto vuce nekih 0.36 A a kada se zakljuca, ima neku veoma malu potrosnju i savetovao me je da zakljucavam auto dok je u garazi. Da li ovo ima smisla?
            Hvala

Comment

• acakololec
              CBC Član
              • 25.02.2010
              • 19
              • Kosovska Kamenica, s.Kololec

U pitanju je auto jetta II koja ima fabricku centralnu bravu (vakum), zakljucava se na vozaceva vrata. E sad hteo bih da namestim zakljucavanje preko daljinca ali neznam koji modul da kupim. Sta predlazete, da nebude nesto extra skupo?!

Hvala svima

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

Uzmi bilo koji alarm koji podrzava centralnu bravu.

Comment

• Nesa 018
                  CBC Početnik
                  • 20.02.2011
                  • 1
                  • Nis

Pozzz drugari.
                  Imam problem sa centralnom na Hyundai Elantri. Nece da otkljuca ni zakljuca nijedna vrata,sve moram rucno. Osiguraci su dobri,a u vozacevim vratima mi se prilikom otkljucavanja i zakljucavanja cuje neki zvuk. Slican je zvuku releja kad se ukljuci "cakne". Skinuo sam tapacir i izgleda da mi je motorce u sklopu sa bravom. Sta da radim,sta jos da proveravam.?

Comment

• goran1981
                    CBC Član
                    • 23.11.2009
                    • 40
                    • srbija

Zanima me za Pezoa 206 1.4 hdi 2001 godiste fabricka centralna na kljuc koliko sam uspeo da vidim u autodati ima negativno okidanje da li je neko ugradjivao centralu sa daljinskim otkljucavanjem da znam kakvu da uzmem

Comment

• DeeJay Joca
                      CBC Početnik
                      • 28.03.2011
                      • 1
                      • Leskovac

ljudi ako moze malo pomoc ,na golfu 2 imam ugradjenu centralnu bravu ,dva motorcica ,moduli i to sljaka ,a sad sam morao da odradim i gepek jer mi se sjebala bravica ,pa sam i to odradio ,gepek se otvara da dume ali hocu da i gepek povezem na daljinac od centralne ,na njemu se nalaze tri tastera ,otkljucavanje ,zakljucavanje i pronalazenje vozila ili ti signalizacija , e sad ja bih hteo ako je moguce da se poveze motorcic od gepeka da se aktivira preko ovog dugmenceta za signalizaciju , ali neznam kako da ogranicim zadrsku izlaznog signala sa modula jer on daje impul sve dok se ponovo ne pritisne isti taster ili se ne otljucaju vrata ,ako imo moze nekako da mi pomogne inace sam buduci kolega elektronicar ,student elktronskog fakulteta

Comment

• banekg
                        CBC Senator XXL
                        • 06.09.2010
                        • 1274
                        • Nis
                        • Toyota Carina e 2.0

Na vecini uredjaja, postoji opcija "trunk release", a aktivira se pritiskom na odredjeno dugme (obicno za otkljucavanje) u trajanju od par sekundi. Ako imas semu od centralne, na njoj sve pise.
                        Long Live CBC!!!

Comment

• muljka
                          CBC Početnik
                          • 07.09.2010
                          • 9
                          • Krusevac

Da li iko zna gde se nalazi modul fabricke centralne brave na astri f karavan iz`94g?

Comment

• rados
                            CBC Senator XXL
                            • 02.03.2011
                            • 539
                            • G.Milanovac SRBIJA
                            • OPEL ASTRA G Z16XE

pozdrav;prijatelju muljka prednji desni stubic vrata ima plastika ispod koje stoji kompjuter ako je auto benzinac pa ispod njega je centrala za centralnu bravu pozdrav

Comment

• muljka
                              CBC Početnik
                              • 07.09.2010
                              • 9
                              • Krusevac

Hvala puno na brzom odgovoru. Pozdrav!!!

Comment

• rados
                                CBC Senator XXL
                                • 02.03.2011
                                • 539
                                • G.Milanovac SRBIJA
                                • OPEL ASTRA G Z16XE

Originally posted by Campione81
                                Mala pomoc. Ako neko ima iskustva. Kupio sam motorice na otpadu. GM za Vectru a. Nemam instalaciju.
                                Treba mi sema kako da povezem. 2 imaju po 5 zica a 2 po 3 zice. Dali treba stalna strja ili neki relej?

Hvala unapred
                                pozdrav;ti motorcici sto si kupio su ekstra ali treba ti centrala a za instalaciju najbolje je skini sa stranca vektre jer je malo komplikovana ako to nisi radio,ti motorici sa tri zice su zadnji a sa 5 komandni su prednji

Comment

Working...
                                X