Re: Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi
Jos da dodam da kod centralne bez daljinca nema nikakvih procesora, vec ti kljucem aktviras mikro-prekidac u motoricu vozacevih i suvozacevih vrata, a on daje povratni impuls za zadnja vrata. Sve to ide preko centralne jedinice koja nije nista drugo do obicnih releja koji rade unakrsno samo u mnogo su manjem gabaritu spakovani u manju kutiju.
Jos da dodam da kod centralne bez daljinca nema nikakvih procesora, vec ti kljucem aktviras mikro-prekidac u motoricu vozacevih i suvozacevih vrata, a on daje povratni impuls za zadnja vrata. Sve to ide preko centralne jedinice koja nije nista drugo do obicnih releja koji rade unakrsno samo u mnogo su manjem gabaritu spakovani u manju kutiju.

Sve sam namontirao jos mi je ostalo da povezem odgovarajuce zice.Imam neku semu ali ne razumem bas da je procitam pa ako moze neko da mi pojasni koje zice iz onog snopa da upotrebim da ih odvedem na dve zice jednog motorcica tj koju boju da sprovedem na zice od motorcica.Doveo sam struju i prikacio masu sad me to buni kako da pokrenem bar jedan motorcic tj koje zice da vezem.Hvala unapred
Comment