Juce ceo dan vozen na benzin ali danas kada sam palio kola isto se desava
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Kad je sekvent u pitanju uvek se pali na benzin. Ne bi bilo lose da odes na dijagnistiku da ti vide koji je pritisak pumpe za gorivo, ali to bi trebalo da se meri onda kada tesko pali. Mouce je da je nesto u vezi sistema za dovod goriva u pitanju. Inace takvi problemi nekada znaju dobro da pomuce majstore da otkriju uzrok.Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Comment
-
-
Pozdrav drugari, imam problem sa rikverc svetlom!!! Odjednom je prestalo da svetli, gledao sam sijalice su ispravne, i ne dolazi struja do njih? Pa ako moze pomoc oko tog prekidaca za rikverc posto sumnjam na njega, a ne znam gde se nalazi??? Inace se radi o Renault Laguni II 1,9 dCI. Hvala unapred!!!
Comment
-
-
ljudi jedno pitanje... pocelo je da mi skripuce po rupama i neravninama na putu u levom tocku.. odatle se cuje... kao starinska vrata hehehe... kad padne kisa prestane da skripuce... ali posle 2-3 dana po suncu pocne... sta bi moglo bude... sad i kad se nagnem na tu stranu cuje se...
Comment
-
-
@markofpi meni se to desilo, probaj sa čačkalicom ili nekom iglicom da gurneš unazad polugicu koja zaključava poklopac i par puta pritisni dugme za otključavanje. Meni je pukla plugica na početku navoja pa je izašla iz puža, tako da nije moglo da je vrati dok nisam polugicu gurnuo dva tri puta unazad dok navoj nije ušao u puž.
Comment
-
-
Originally posted by Mladja014 View Post... ako moze pomoc oko tog prekidaca za rikverc posto sumnjam na njega, a ne znam gde se nalazi??? Inace se radi o Renault Laguni II 1,9 dCI
Comment
-
-
Zaboravih, da ti dam savet, kako da ga ispitaš:
1. Ako imaš VOM, otkačiš kablove, ubaciš u rikverc, pri ugašenom motoru i omski izmeriš otpor na kontaktima prekidača. Treba da pokaže otpor ~0 ohma. Beskonačan otpor, znak je neispravnog prekidača.
2. Ako nemaš instrument, kratko spoji kablove, upali motor, ubaci u rikverc i treba da je svetlo upaljeno! Ako ne svetli, onda je kvar na nekom drugom mestu.
Comment
-
-
Originally posted by Mladja014 View Post... imam problem sa rikverc svetlom!!! Odjednom je prestalo da svetli, gledao sam sijalice su ispravne, i ne dolazi struja do njih?... radi o Renault Laguni II 1,9 dCI.
Znači, ako ti ne rade navedeni uređaji, proveri taj osigurač!
Comment
-
-
Originally posted by max3m87 View Postljudi jedno pitanje... pocelo je da mi skripuce po rupama i neravninama na putu u levom tocku.. odatle se cuje... kao starinska vrata hehehe... kad padne kisa prestane da skripuce... ali posle 2-3 dana po suncu pocne... sta bi moglo bude... sad i kad se nagnem na tu stranu cuje se...
Comment
-
-
Originally posted by maxag View PostHvala cale i to je neki podatak
Comment
-
Comment