Peugeot 307 2.0 HDi Grijanje!?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rafiki
    CBC Početnik
    • 09.04.2009
    • 9
    • Beograd

Re: Peugeot 307 2.0 HDi Grijanje!?

Originally posted by Grga
    I mene jako interesuje koja je radna temp.kod 307-ice 2.0hdi, kako god je vozi temp.max bude 85 stepeni. Auto normalno vuce, potrosnja 6.2l u ovim hladnijim danima, barem tako pokazuje board...
    Tako i treba da bude...
    Pocni da se brines kad krene da mu se penje temperatura

Comment

• dbranko
      CBC Član
      • 17.11.2008
      • 83
      • Banja Luka
      • Mercedes W204

Meni pređe polovinu ako radi na leru duže vrijeme. To je 1-2 milimetra od sredine u desno ali se brzi vrati ispod sredine kad krene vožnja!
      Mercedes W204 C200 CDI, 100Kw, 2008 g.p.

Comment

• xenoks
        CBC Član
        • 12.12.2008
        • 40
        • Krusevac

Da tako je i kod mene, tacnije dok ne ukljuci drugu brzinu.
        Nemam potpis zbog pr***la

Comment

• djella
          CBC Član
          • 15.01.2008
          • 41
          • Brisel

Problem je sigurno tu, cim se krene u razglabanje (da se tako izrazim). Od 2007 imam puga 307 2.0 hdi-110 hp. Sve je bilo idilicno do leta 2009 god. Zapravo odlucio sam da mu zamenim zupcasti kais na 130.000km, bolje je tako - bar sam tako mislio. Odmah po izlasku iz garaze, odnosno po dolasku na auto-put primetim da mi kruz control ne radi. Posto je bila noc, znaci malo hladnije, temperatura je o.k. Medjutim posle par dana krenem za Grcku i uocim da mi temperatura prelazi preko 90 stepeni, sto pre toga nije se desavalo, uvek je stajala na 80C (=-2C). Stim, sto kad ukljucim klimu ona se vrati na 80C, i ponasa se normalno. Tako da sada i kada je hladnije, ako klima nije ukljucena temperatura se podize preko 80C. A kruz mi i dalje ne radi, odnosno na kompu pokazuje da su komande na rucici o.k. odnosno rade, ali na putu ne ukljucuje isti. A i sa zamenom plocica (prednje) dobio sam struganje i odvratan zvuk sve dok se malo ne zagreju. BRUKA sa majstorima.
          P.S. Ako neko ima ideju sta bi moglo da bude sa mojim regulatorom brzine (kruz control) neka napise koju rec. Hvala.

Comment

Working...
          X