Slazem se da ne treba robovati autu,ali ga ne treba ni unistavati...mislim da kod dizela treba ubrzavati u stepenu vise nego kod benzinca,a isto tako i kociti motorom...veca je kompresija veci obrtni moment,pa kad se sashalta u nizi stepen(recimo iz 4-te u trecu)prvo pobije nosem u zemlju,pa onda zavali u sediste...nema potrebe za medjugasom,nisu to dajcevi,menjac ima sinhron...samo stepen vise u odnosu na benzinca
Totalno se slazem , i ja sam ne tako davno sa benzinca 1,8 -115 ps presao na diesela 1,9 sa nesto manje PS , misljenja sam da u odnosu na benzince treba malo povesti racuna oko toga , nista preterano sto bi trebalo da te smara ili da ti odvlaci paznju od toga koliko dobro moze da se vozi i diesel a ne samo benzin , ali se ne slazem sa time da mu moras robovati, u kom obrtnom momentu treba da ga saltas , da kocis motorom ili ne , ja licno naprimer nikad motorom ne kocim jer mo smori ono vuuuuum iz cetvrte u trecu, ako kocis koci , zato i postoje kocnice a kad vozis vozi zato su mu napravili gas i brzine , pa brate ne neces ga pod stakleno zvono za muzej ( ili mozda hoces?).
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
zver. daj da ti dam nekog dizela malo da provozas pa da cujem komentar!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Kako moze da bude slabije kocenje motorom kod dizela nego kod benzinca??
Zar veci kompresioni odnos ne znaci da ce vozilo jace usporavati prilikom kocenja?
Uzmi za primer kamione,kod njih je pola kocenja motorom.
i sta se desava _ presaltas iz 5 u 3 i pustish gas a auto se kotrlja ko da je u leru ? hotjes to da kazes ?
i ja vozim dizela ali nemam takve dozivljaju .. kochim i motorom i kochnicom isto kao i na benzincu.
a na konto ove teme.. ma vozim ga bre kako mi odgovara,obrtomer nemam a i da imam vozio bi isto.
kad mi treba da stisnem..stisnem..teram u 2 i do 60km/h , kad mi netreba..vozim i 50km/h u cetvrtoj.
neakam auto ali nesto i nebrinem previshe,sve u granicama normale.jedino gledam prvih par kilometara,da ga bahs ne stiskam ako nemora..,ako mora-treba stiskam.
@zverko znam sta je tebe "prevarilo".. to ej zato sto se dizel vozi u nizim obrtajima... ti si pustio pedalu gasa na naprimer 2000 obrtaja,pa je normalno da nemash onaj "udar" kochenja kao na benzincu..,napuni tog dizela naprimer u 2 brzini nizbrdo na 4000 obrtaja pa pusti gas pa tjesh da vidish...
kako ti je motorno kochenje na 2000 obrtaja na benzincu?..nikako..tako ti je i na dizelu
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
i sta se desava _ presaltas iz 5 u 3 i pustish gas a auto se kotrlja ko da je u leru ? hotjes to da kazes ?
vis kako znas... drugo daleko od toga da sam ga vozio tako koa sto ti kazes. vozio sam ga kao da vozim benzinca , znaci tero sam ga gas patos gde god sam mogo. komsa ( vlasnik auta) teo da me ubije kad smo stigli isped zgrade a dok smo se kotrljali samo je cutao. :
@milorade: kamioni se vrte na 1500rpm mi ovde pricamo o automobilima.
mozda ja pogresno pisem ali za mene je kocenje kad ja pustim kvacilo da auto naglo uspori. to kod dizela nisam uspeo da dobijem kao sto dobijem kod benzinca i to je fakat a bas sam se bio potrudio
I meni se cini da dizel losije koci motorom...pa bio to tdi ili jtd svejedno...vozio sam i kombi pre neko vece iveco daily c15v65(ili tako nesto)niz Vitezova Karadjordjeve zvezde u Mirijevu,i kad ga sashaltam iz 4 u 3,nista se ne desava,a u 2 pobija nosem i samo sam pritisnuo kvacilo i nastavio da kocim kocnicom,jer nemam srca da ga slusam kako se dere...benzinac je benzinac...dobre su i ove radne masine,ali za umerenije i smirenije ljude
Comment