Brodski motor ; Ima li mu pomoci?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Taj motor i nema bas nesto mnogo delova. Samo neka ga oni skupe ili ga ti licno baci u more kad si im vec bio vec uopste i dao u ruke.
    Koliko pisemo o tome vec bi to sve i sam sredio. Pa nije to sve.....

Comment

Znaci vas savjet je da bacim motor u more i da ko me j..e kad sam dao krivim ljudima motor u ruke?I meni je puna kapa tih drleina koje skupljam.Kupit cu novi motor i vas necu zamarati.Moze lock

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Neeeeeee.
        Savet je da ne das svojim "prijateljima" nista jer su lazovi.
        Radije LICNO baci motor ili delove da ne mogu da iskoriste nista od njega jer ocigledno pokusavaju da te zavrnu.

Comment

• Rendjo
          CBC Senator XXL
          • 26.06.2006
          • 340
          • Zadar HR

Ma i ja sam preopterecen poslom ovih dana pa se lako lozim U ponedjeljak nosim motor jos jednom mestru neka pogleda i njegov sud cu smatrati i konacnim..Ako se cijena bude isuvise blizu ovoj cifri popravka necu ga raditi.S ovim novim majstorom imam kompenzaciju tako da bi bilo lijepo kad bi uspjeli zatvoriti medjusobna potrazivanja za neku razumnu cijenu Ali vidjet cemo jos..

Edit by Boost

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Rendjo !!!!

Pre nego li nastavis da pises, procitaj OVO.

Globalna je objava , sve sto naopisete sa YU slovima NECE se moci konvertirati nazad na normalno!!!!
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

probaj ovde da pogledas da li postoji neko hemijsko sredstvo koje bi moglo da pomogne.ne razumem se u mehaniku i sta ti tacno treba ali ovo je belgijska firma koja radi kvalitetan hemijski program "kontakt chemie" za elektroniku,slucajno sam video da imaju dosta stvari u auto i nautickom programu:
              CRC
              Belgium

nesto slicno samo iz usa(mozes poruciti kreditnom k.):
              WD-40 Brands
              vidim da u 3inOne professional line ima nesto za pokretanje motora i skidanje korozije

Comment

• Dren
                CBC Senator XXL
                • 24.08.2005
                • 1068
                • Sarajevo

Ma slusaj Rendzo, ako ga vec nisi pokupio od tih "prijatelja" pokupi sto prije, makar i onako "na kamari", k'o Grunf ga zamotaj u satorsko krilo, na ledja i bjezi...

Za ono za sta ti treba je jos bolje da je rastavljen, samo moras pripaziti da ne bude "viska dijelova"... Ako sada nemas vremena/para/majstora za radit na njemu, bar ga konzerviraj kako su ti strucniji od mene rekli, a za to se kada hoces moze naci i mjesto i nacin sa pravim drugovima, koji ti u tome mogu i pomoci, pa dogodine polako...

Znam da neke stvari sada izgledaju skupo, ali ako sada to uradis kako treba, onda si prilicno miran narednih xx godina... Shvati to kao ulaganje, tj. sada placas mozda malo vise, da bi u buducnosti placao manje... Nek' te ni paljenje na kurblu ne odvraca, to nekad zna biti cak i sarmantno, ja sam imao iskustvo sa jednocilindricnim dizelom (mislim Torpedo) na zracnom ronilackom kompresoru, koji se nije palio ni kurblom, nego kanapom, ali ako se pali kao sto treba, upali najkasnije "od druge"... Tako i taj tvoj, neka kurble... Neces ga paliti svaki dan 3-4-5-6 puta, pa da ti se toliko zgadi...

Comment

Working...
                X