Ako hoces kvalitetan chip sa garancijom onda je za tebe O.C.T Tuning,jeste skuplji ali je pravi i sto je najbitnije imas predstavnika u Beogradu.
Da li je moguće tjunirati motor 1.9 dCi 88kw (objektivno) ?
Collapse
X
-
@sw.brick verovatno si u pravu, rekao sam da ima 5 god garancije zbog sledeceg: "Nasa ecu modifikacija ne zahteva bilo kakva nova podesavanja kao ni modifikacije motora. Pouzdanost i trajnost motora ostaju isti. Pouzdanost nasih proizvoda dopusta nam da na nasu modifikaciju-tuning damo garanciju 5 godina." Nekako bi mi bilo logicnije da kazu: Dajemo na nas proizvod gar.5god. A kad koriste i rec proizvod i rec modifikaciju, onda sam pomislio da se to odnosi na motor. I to sto kazu:" Nasa ecu modifikacija", mi aludira na to da se razlikuju od drugih, pa sam zbog svega toga pomislio to sto sam pomislio. Okrenucu ih lepo telefonom sutra, pa cu razjasniti sve nedoumice.
Pozz
Comment
-
-
Re: ...
Originally posted by shonsyPazi, radi se o JED filterima, koji su se pokazali odlicno. Pa zar mislis da bi Gang Land tek tako kupcima poceo da prica o ovim filterima, a imali su K&N. Jednostavno su uvideli da su identicni i po kvalitetu i po rezultatima, te su poceli njih da rade jer su pristupacniji nasim ljudima. Ako si upoznat sa nekadasnjim Zverkovim saxom, sada je Skijashev, znas da i on, sa onoliko opreme mnoooogo vrednije od ovoga o cemu mi pricamo, ima upravo taj JED filter za vazduh. Mislis li da je bas resio da se usteka sa parama kad je kupovao filter ili je i to neka potvrda kvaliteta o kojoj ja govorim?!
Ajde da ne idemo mnogo u off, dakle moguce je "tjunirati" Megane-a dCi (cip, filter, tra la la) i on ce verovatno malo bolje ici ali to sve moze imati negativne posledice po odredjene elemente na automobilu (protokomer, turbina, transmisija...).SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Tema toliko odlazi u neke krajnosti i amaterske tvrdnje i price, da to vec zahteva malu intervenciju...
Nijedan chiptuning kod nas ne daje garanciju ni na sta drugo osim na sopstveni program, i to je cinjenica, kako god oni to formulisali. Stavise, kod odredjenih marki automobila, chipovanje auta ukida fabricku garanciju, ako je auto jos pod njom.
Originally posted by dr cosworthAko hoces kvalitetan chip sa garancijom...
Originally posted by dr cosworth...jeste skuplji ali je pravi
Originally posted by dr cosworth...i sto je najbitnije imas predstavnika u Beogradu.
Originally posted by shonsyPazi, radi se o JED filterima, koji su se pokazali odlicno. Pa zar mislis da bi Gang Land tek tako kupcima poceo da prica o ovim filterima, a imali su K&N. Jednostavno su uvideli da su identicni i po kvalitetu i po rezultatima, te su poceli njih da rade jer su pristupacniji nasim ljudima.
Gang Land prodaje ono sto je kupcima pristupacnije, naravno da ce lakse da prodaju filter koji nabave za 5 a prodaju za 50 evra, umesto K&N-a koji nabave za 50 i prodaju za 60 da bi iko uopste i hteo da ga uzme u razmatranje...
Dakle, bez Fandjo-style prica kako je jedan filter bolji od drugog, ili ovaj chip od onog...dok ne budete imali konkretne podatke koji se mogu proveriti, a ne odokativne i pausalne ocene i price, uzdrzite se od neozbiljnih komentara slicnog tipa.
Comment
-
-
Originally posted by 206Odakle poceti, a ne zaplakati...YED filter je najobicnija kopija K&N-a, a slicni su eventualno vizuelno, i to je to. Jeftiniji jesu, i to mnogo - mislite da ne postoji dobar razlog za to? Tehnologija izrade, kvalitet, materijali - nemaju veze jedni s drugim. Pokazali se odlicno...gde? Na kom testu? U poredjenju s cim? Odokativnom metodom?
Molio bih te, da kazes Goranu iz tvog tima, da baci pogled, ako jos uvek radi u Gang Landu, na sastav jednog i drugog filtera, da uporedi, pa napisi njegovo misljenje, jer me sad to jako interesuje s obzirom da imam drugacija iskustva (kao i mnogi drugi) i slusao sam drugaciju pricu.
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by 206Tema toliko odlazi u neke krajnosti i amaterske tvrdnje i price, da to vec zahteva malu intervenciju...
Nijedan chiptuning kod nas ne daje garanciju ni na sta drugo osim na sopstveni program, i to je cinjenica, kako god oni to formulisali. Stavise, kod odredjenih marki automobila, chipovanje auta ukida fabricku garanciju, ako je auto jos pod njom.
Originally posted by 206??? Skuplji zbog cega, tacno? I kako to "pravi"? Sta je tu "pravo" za razliku od nekog drugog koji nije "pravi"?
Originally posted by 206Dakle, bez Fandjo-style prica kako je jedan filter bolji od drugog, ili ovaj chip od onog...dok ne budete imali konkretne podatke koji se mogu proveriti, a ne odokativne i pausalne ocene i price, uzdrzite se od neozbiljnih komentara slicnog tipa.
Comment
-
-
Nikada ne bih cipovao turbo dizel, pogotovo ne na autu sa gotovo 200.000 km. Mislim da moze opasno da osteti motor. Mislim da su moderni td motori vec dovoljno napregnuti u samoj fabrici, i da tu nema bas mnogo mesta za dalje cackanje. To je samo moje misljenje.
Comment
-
-
@shonsy
Ne moram ja da dokazujem da nesto nije bolje, vec ti treba da dokazes da JESTE, ali da dokazes a ne otprilike, isti sastav, isti djavo kao KN...pa, nije. Cena nema veze sa izlazom na trziste, nego sa objektivnom cenom kostanja za robu koja ima najnizi moguci standard, a tako i izgleda i vrsi funkciju.
Originally posted by dr cosworth...Fabrika ukida garanciju i ako naknadno ugradis kasetofo a to nije uradjeno u ovlascenom servisu...
Originally posted by dr cosworthZa razliku od ovih drugih koji nisu pravi i koji se bajaju po tosinom bunaru i kod ovih u Digital Tuning-u gde chip-ove prave tako sto {sami}naguraju gorivo i igraju se sa mapom u O.C.T Tuningu prvo potrose 10 motora da naprave kvalitetan chip e to je odgovor zasto je skuplji.
Originally posted by dr cosworthA sto se tice dali je ovaj chip bolji ili losiji ja sam uvek za to da se isti auto uradi i sa jednim i sa drugim pa da vidimo snagu na tockovima a i da izmerimo emisiju gasova naravno da napomenem kod OCT chip i vlasnik se drze u bazi podataka tako da mozete skinuti i vratiti chip u svako doba kada vam je to potrebno.Znaci kada se ide u servis softver se moze vratiti na fabricku mapu.
Iz tvojih komentara ocigledna je namera ili da, ponovo, malo pljuckas po odredjenim ljudima, ili da malo favorizujes O-CT, iz ovog ili onog razloga. Ovo drugo slobodno mozes da radis dok god dajes istinite argumente za to a ne neke tvoje ocene. Od ovog prvog ces da se suzdrzis - a to nije molba jer sa tobom i slicnima nemam nikakvu nameru da se prepirem ili dokazujem.
Comment
-
-
Originally posted by 206Nije tacno. Praksa nasih dilera da izvrdavaju garanciju na bilo koji nacin nije evropska praksa. Ukoliko koristis originalne delove, i ugradjujes na nacin kako to fabrika propisuje, ne moras ni da odrzavas auto u ovlastenom servisu - evropska regulativa protiv nelojalne konkurencije i to tako funkcionise.
Originally posted by dr cosworthZa razliku od ovih drugih koji nisu pravi i koji se bajaju po tosinom bunaru i kod ovih u Digital Tuning-u gde chip-ove prave tako sto {sami}naguraju gorivo i igraju se sa mapom u O.C.T Tuningu prvo potrose 10 motora da naprave kvalitetan chip e to je odgovor zasto je skuplji.
Originally posted by 206Znam ja sta tebe boli kod tih sa Tosinog Bunara, ali to nema nikakve veze sa chiptuningom.
Originally posted by dr cosworthA sto se tice dali je ovaj chip bolji ili losiji ja sam uvek za to da se isti auto uradi i sa jednim i sa drugim pa da vidimo snagu na tockovima a i da izmerimo emisiju gasova naravno da napomenem kod OCT chip i vlasnik se drze u bazi podataka tako da mozete skinuti i vratiti chip u svako doba kada vam je to potrebno.Znaci kada se ide u servis softver se moze vratiti na fabricku mapu.
Originally posted by 206To je inace jako bitno za kvalitet samog cipa. To mozes da uradis bilo gde, pa i kod ovih "zamajanata" sa Bunara, i kod Smarta, ili kod bilo kod elektronicara sa OBD kablom ili EPROM programatorom.
Originally posted by 206Iz tvojih komentara ocigledna je namera ili da, ponovo, malo pljuckas po odredjenim ljudima, ili da malo favorizujes O-CT, iz ovog ili onog razloga. Ovo drugo slobodno mozes da radis dok god dajes istinite argumente za to a ne neke tvoje ocene. Od ovog prvog ces da se suzdrzis - a to nije molba jer sa tobom i slicnima nemam nikakvu nameru da se prepirem ili dokazujem.
PS.Zao mi je za ovaj OFF hteo sam samo da pomognem.
Comment
-
-
Nije tacno, ja sam jedan od dilera, pa znam ipak mnogo bolje od tebe. To sto tebe mogu da preveslaju, tvoj je problem.
Sa Tosinog Bunara te boli jedan matori auto, i ti to dobro znas. To sto se pravis naivan, takodje je tvoj problem.
Program sa chipa cita se OBD kablom, ili direktno EPROM citacem, i to nije nikakva preporuka za chiptuning.
Sto se tice tvog pljuckanja i podbadanja, i sad kao naivnog povlacenja jer si "napadnut" a ni sam ne znas zbog cega, ipak imas odredjeni istorijat na svim forumima na kojima si ikad ucestvovao, prema tome jako dobro znam kakve namere cesto stoje iza tvojih "saveta" i komentara, sto je i ovde slucaj.
Komentari tog nivoa i sadrzaja koje ti pravis, mene apsolutno ne mogu da pogode - samo necu da dozvolim da pricas sta hoces i kako hoces kad to vec nije istina, kao ni bilo kome drugom, na kraju krajeva.
Prema tome, kraj diskusije po ovom i svakom drugom pitanju.
Comment
-
-
Ako mogu ja nesto da kazem, onako, laicki...
Posto se radi o Laguni II koja je na pocetku proizvodnje imala odredjenih problema, da li zato sto je renault stedeo pri izradi i na materijalima, da li zato sto je zeleo sto brze da izbaci proizvod pa u hodu ispravlja greske nije bitno. Ali cinjenica je da je odredjenih problema sa turbom, interkulerom, i slicno bilo.
Da sam na tvom mestu suzdrzao bih se od bilo kakvih slicnih zajebancija, jer dovoljno je da odes na bilo koji forum, da li strani da li nas, i videces gomilu (skupih) problema sa CR dizelima, a pogotovo sa lagunom to godiste.
Ili lepo zamenis lagunu dizel, za neku lagunu benzinca 2.0 turbo?
Comment
-
-
Pouzdanost i trajnost motora ostaju isti. Pouzdanost nasih proizvoda dopusta nam da na nasu modifikaciju-tuning damo garanciju 5 godina
ja sam citao nemacku varijantu, i nigde to nisam primetio.
verovatno sam propustio taj detalj, pa da pogledam citat-gde se tacno nalazi.
iz logike, iskustva, i nesto teorije koja mi je na raspolaganju pouzdanost a narocito trajnost motora ne moze nikako da ostane ista ako za jednu konkretnu zapreminu se razvija veca snaga motora (u krajnjem to je veci pritisak na celo klipa).
mora da opade trajnost motora, a poveca se faktor zamora materijala, i to je prosto stvar ciste mehanike i nema veze sa ovim ili onim softverom.
koliko je to opadanje, da li je prihvatljivo ili nije, je stvar procena i zadovoljenja zahteva za pouzdanoscu motora ( i celog auta) i drugih sklopova.
originalni svajcarski sajt jasno navodi da garancije nema na motor, auto niti bilo sta, osim samog cipa.
a koji ce mi garancija na cip ako i kada se razleti motor, menjac ili nesto trece a za to nema apsolutno nikakve garancije...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Idi na http://www.digitaltuning.ch/prodotti.php?m=2&s=1.
Tamo piše koliko navodno auto manje troši a dobij apreko 30 ks.
Kažu u smartu svaki TURBO dizel dobija 30 ks a obični bez turbo oko 15ks radi se o malim motorima do 2.0
Comment
-
Comment