Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • glabasmisko
    CBC Početnik
    • 21.04.2011
    • 3
    • Djurdjevo(blizu NS-a)

Re: Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi

pa ajd ako znas objasni mi kako da vezem da mi radi i na kljuc
    a koje tacno diode da uzmem???

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

Ako ti se okreće samo brava u kojoj je ključ - prsla ti je centrala (kao i meni)

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

misko, izmeni profil i u lokaciju upisi gde se nalazis a mail upisi u polje predvidjeno za to.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• banekg
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2010
          • 1274
          • Nis
          • Toyota Carina e 2.0

...i procitaj temu malo bolje, i bice ti sve jasno...
          Long Live CBC!!!

Comment

• kamango
            CBC Senator
            • 31.05.2009
            • 205
            • KS-BG

Ja imam problem koji se nekim delom tice centralne brave ili barem ja tako mislim. Dakle pre niki dan sam menjao sijalicu u vratima koja svetli kada se otvore vrata. Kada sam postavio sijalicu ona istog trenutka pregori i cujem neki isti takav zvuk negde iz table. Nisam odmnah primetio sta je sve crklo ali pridvece vidim da vise ne radi lampica koja signalizira otvorena vrata, osvetljenje u kabini i centralna brava kada palim alarm. Kada otvaram i zatvaram kljucem centralna radi najnormalnije.

Osigurace sam sve proverio i svi su ok, da nije neki relej koji kontrolise ove tri pomenute stvari? Da li ima svrhe pokusavati sam da popravim ili pravac kod elektricara?

Comment

• kamango
              CBC Senator
              • 31.05.2009
              • 205
              • KS-BG

Da dodam, po startovanju i gasenju motora ne zakljucava i otkljucava.

Auto daihatsu applause 1998, noviji tip.

Comment

• chobo13
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2009
                • 1274
                • pozega,srbija
                • AUDI,VW

verovatno ti je crkao osigurac koji je postavljen na instalaciji alarma.
                da li se cuje alrm svirena kad otklj ili zaklj preko daljinca?
                ako se ne cuje,onda ti je crkao glavni osigurac na alarmu.on je postavljen pretezno pod instr tablu ispod volana.
                e sad,zasto ti ne radi kupe lampa,moguce da je jos neki osigurac crkao na auto inst ili sijalica.
                proveri ove stavke ako mozes i najbolje bi bilo da je to,a ako nije,pravac kod nekog strucnjaka!

Comment

• kolonelo
                  CBC Početnik
                  • 26.04.2011
                  • 1
                  • Banja Luka

Nedavno mi je pregorila pumpa za centralnu bravu, golf 3 1997. imam od venta ali nije isti konektor a i pumpa je dosta veca. moze li se prespojiti i ima li ko kakvu semu. hvala

Comment

• kamango
                    CBC Senator
                    • 31.05.2009
                    • 205
                    • KS-BG

Alarm radi uredno, ali pri otkljucavanju siganalizra da je alarm bio ukljucen iako nije.

Comment

• Jugo-Amer
                      CBC Početnik
                      • 13.05.2011
                      • 1
                      • BG, Centar

Jer zna neko gde moze da se ugari centralna brava u juga i kolko kosta odprilike u bg centru zivim
                      pozdrav

Comment

• DraxNS
                        CBC Senator XXL
                        • 24.10.2006
                        • 520
                        • Bačka Palanka
                        • Peugeot 307 SW

Da dignem temu malo Pošto je nemoguća misija naći uparenu centralu centralne brave i ključ, danas sam kupio samo centralu, kako bi mi makar brave i prednja unutrašnja rasveta radili kako treba.

Ostaje zadatak uparivanja mog daljinca sa novom centralom, pa mi treba preporuka za dovoljno pouzdanog i naravno dovoljno povoljnog majstora koji to može da uradi. Staru centralu sam sačuvao ako može da pomogne.

Majstor se traži u Novom Sadu i okolini, jer sve ostalo što je malo dalje pojede "razliku" u ceni usluge kroz gorivo.

Comment

• bmwmpower
                          CBC Početnik
                          • 30.05.2011
                          • 1
                          • bosna i hercegovina

pozdrav raja..imam pitanje ako neko moze da mi da odgovor..imam staru alfu 164 rashodovanu pa bi sa nje prebacio centralnu bravu na svog bmw-a..ali nemogu da nadem niti na netu niti u alfi gdje se nalazi "glavna konzola" za centralnu bravu..daljinsko sam nasao i alarm "excalibur" i poskidao sa vrata "motorice"..hvala vam unaprijed

Comment

• strumpfbgd
                            CBC Početnik
                            • 09.06.2011
                            • 1
                            • beograd

Ljudi pomagajte ...
                            Crkla mi je centralna brava na suvozacevim vratima.. Kupio sam ovu kinesku na Bubanj potoku , medjutim imam 5 zica koje izlaze iz motora a imam stari dzek koji ima 4 rupe... Koju zicu sa kojom da spajam
                            Ima 5 zica plava bela braon crna i zelena ...
                            POMAGAJTE

Comment

• bacushka023
                              CBC Početnik
                              • 14.06.2011
                              • 3
                              • Zrenjanin

Uspesno sam ugradio centralnu zahvaljujuci ovom forumu, trebalo je malo citati ali isplatilo se... nego imam jedan manji problem. Povezao sam centralu i sa gepekom ali kada kliknem da se otvori nece iz prvog puta, nego makar iz drugog, kao da nema dovoljno struje, malo se muci. To je jedino slucaj sa gepekom dok centralna radi sasvim normalno. Probao sam kada je auto upaljen i onda sve radi kako treba.. Ocigledno mu je potrebno vise struje. Zna li neko kako se to moze resiti i zasto je to uopste tako???? Hvala sivma unapred...

Comment

• banekg
                                CBC Senator XXL
                                • 06.09.2010
                                • 1274
                                • Nis
                                • Toyota Carina e 2.0

Samo na gepeku, ugradi relej, pa neka ti centralna brava okida relej, a u relej dovedi struju sa stabilnog izvora, pomocu malo deblje zice, i to je to, mora da radi dobro.
                                Long Live CBC!!!

Comment

Working...
                                X