Na koliko tema si ostavio post?
Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
problem imam na centralnoj bravi na ford fokus 1.8 66 kw 2001 g.kad zakljucam daljinskim sva vrata se automatski zakljucaju stoje uredu ali se odmah otkljucaju sam.i kad se sa unutrasnje zakljucavaju automatski se otkljucavaju sama kad se bilo koja zadnja od cetvoro vrata zakljucaju sa unutrasnje strane
Comment
-
-
obicno dobijes shemu uz centralnu bravu novu gde se sta vezuje,treba da znas i gde je sta na tvojim kolima,to jest treba ti shema. ako ti to dvoje nije dovoljno,ne ugradjujes sam ,platis nekom da ti ugradi.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Pozdrav,treba bi mi jedan mali savet mozda malo i naivno pitanje ali na lanciji musi kad udjem u auto on automatski zakljuca vrata cuje se ono klik da li to tako treba ili ne?Ima neko dugme koje bi trebalo da je za to pored menjaca na kom sija crvena lampica ali kad ga pritisnem nista se ne desava.Da li postoji mogucnost da se to iskljuci?Auto se tad zakljuca spolja a otkljuca tek kad se povuce brava iz nutra samo kad je auto upaljen.Last edited by pikl cera; 02.07.2022, 13:53.
Comment
-
Comment