Neki dan me policajac upucao na izlasku na auto put na Mladenovackoj rampi RADAR-om !!!
Lepo sam se sjurio ~130km/h na delu gde je dozvoljeno 60km/h ...
Uspeo sam da se izvucem s 500 kinti, ali to nije bitno za pricu ...
Zna li se koji radari postoje u SRB i gde su ?!
Ovo je bio neki Instant-On, kao pistolj, kao lidar, ali radar ...
Nije imao nikakvu oznaku na sebi, potpuno siv, sa dva mala ekrancica na zadnjem delu, jedan je udaljenost, drugi je brzina, potpuno zatvoren s prednje strane ...
Dajte na PM konkretne ponude, cena, rok isporuke, i sl. i ako moze neki PDF ili kakvo drugo uputstvo za montazu, dimenzije, linkove za konkretan proizvod koji se nudi ...
Vidim da je novim zakonom definitivno kaznjivo i posedovanje i koriscenje, kakvi su vasi komentari na sve to. Kako bi potencijalno prosla prica da to nije "TO" nego parking senzor, tako kupljen auto i sl? Da li bi to bilo odrzivo na sudu?
Takodje me interesuje sledeca situacija:
Svi testovi i video klipovi po netu su snimljena vozila koje se krecu konstantnom brzinom. Sta kad nabodem na kocnicu, ceo auto se nagne napred, snop se zabije u zemlju i? Presatne ometanje i "upuca" me? Ili emiteri imaju dovoljno sirok snop pa je to naginjanje automobila nebitno?
Bice cupavo, procitah predlog zakona i maltene svaka druga stavka zatvor+dozvola+kinta. Jeftinije platiti mesecno minimalac od 14.000 i zaposliti vozaca.
Niko se u ovoj temi ne bavi prodajom, malo krstari po net-u pa pitaj na drugom mestu za rok isporuke, ceni i sl. Napadni ugao takodje zavisi od uredjaja pa se i za to interesuj kod zastupnika/prodavaca ili ptaj ovde za konkretan uredjaj, kaznjivo je zakonom ma kako ti to deklarisao...
Detektor koji valja ce te kostati ~600-700eur, ili vise ...
Jammer ce te kostati 400-800eur ili vise, zavisno od proizvodjaca, nivoa zastite, osobina ....
Kompletna i apsolutno sigurna zastita ne postoji.
Detektor koji valja ce te kostati ~600-700eur, ili vise ..
brate pretera ga. moj od 130eura tri godine javlja bez greske. ne znam sta rade ti od 600eura verovatno su vidoviti
Detektor koji valja ce te kostati ~600-700eur, ili vise ..
brate pretera ga. moj od 130eura tri godine javlja bez greske. ne znam sta rade ti od 600eura verovatno su vidoviti
Vidoviti je najmanje 5x od tvog i vidi multanovu 6f koju tvoj nece ni registrovati + on nece reagovati na pokretna vrata na pumpama kao tvoj i jos stosta a cena Valentine one (V1) jeste oko 670e u Madjarskoj.Da je skupo jeste ali ... sve ima svoje
moj za 100 eura zavrsava posao na nasim putevima vec tri godine. inace cena mu je bila 130 a covek koji ih uvozi mi je preporucio. a taj tvoj od 670 ne bi ni kupio, pre bi placao kazne za te pare
sto kaze moj matori,kad sam mu rekao da uzme jammer,pita koliko kosta,ja reko oko 300jura,a on,pa za 300e mogu da se naplacam kazni i kazni.
uzmemo u obzir da vecinu kazni sa 1000din mozes da platis.
a jos jedna stvar,kupis taj ultra skupi,uzdaš se uz njega i ne odradi ti posao jednom,npr ti vozio 30+ od ogranicenja i sta da mu radis?ako ces ostati bez dozvole narednih meseci.
Šiju nema da mu zavrneš,a da ga baciš,skupo.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment