Video sam to i odmah mi je to upalo u oči, ako to rade onda će to stvarno biti ok, valjda znaju šta treba da urade i kako to da izvedu da bude uspešno
Slaba viidljivost, farovi na Volvo FH
Collapse
X
-
imas na fejsu lika koji menja sociva naravno kineskim i vidim da su ljudi zadovoljni. sada koliko dugo traju to je pitanje ali shodno ceni verovatno dovoljnoSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Mogao bi to da pokušam ali sad me nešta čudi recimo nisu valjda ti švedjani bez veze stavili 6000k, sve me vuče pomisao što je to original i da je to provereno u praksi i pouzdano i sa aspekta bezbednosti i sigurnosti. Do skora nije bilo žalbi na vidljivost ali u nekoj priči sa par drugih ljudi žale se na iste probleme sa istim vozilima recimo gde je u pitanju halogena sijalica H7 isto vidljivost veoma lošaRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Našao sam nešta po FB u Zemunu imaju dve radionice koje se bave tim "džidža bidžama" pa ću da ih kontaktiram sutra ujutru, po slikama koje su postavili imaju rešenja za sve i svašta, meni ne trebaju nikakve budževine samo ovo postojeće da mi bude funkcionalno.
Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Po meni se zbivanje dogadja oko sijalica ili eventualno sočiva, mada slične stvari se dogadjaju i kod halogenih sijalica tako da će pre biti da je sočivo u pitanju, probaću pa šta bude uglavnom ovako nije više za neku upotrebu.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Originally posted by Bingodalton View PostEvo, pronasao sam na drugom forumu da ova firma radi uslugu aluminizacije
http://www.21oktobar.co.rs/usluge.htm
"reparacje farova koje radimo se odnose na nanošenje novog sloja aluminijuma na reflektujuće površine fara, ali mislim da to kod vas nije problem. Verovatno imate defekt u modulu srednjeg svetla (izgubljen položaj žiže sijalice u odnosu na sočivo, ili nešto slično)."Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Najjeftinije rešenje je kupiti jednu rezervnu sijalicu i probati u jednom faru. Možda da se proba i sa 5000k. Žiža se u xenonu pomeri sa protokom upotrebe iste. Ako ne, onda reparacija farova.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
otići ću do servisa i probati da mi zamene jednu od sijalica, tamo imaju aparat za podežavanje farova a mislim i da proračunava količinu svetlosti koja prodje kroz sočivo. Od srede mi je vozilo tu pa ću javiti rezultat.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
5000k i 4300k sijaju jace od 6000k.
I to je drasticna razlika izmedju 4300k i 6000k. Sta vise, 4300k je prijatnije za oci.
Lumeni recimo 3200 - 2800 - 2400 (4300k - 5000k - 6000k).
Ukucaj u google HID 4300k vs 5000k (odaberi gore Images - Slike) i videces razelike u boji, mozda negde razliku i u jacini farova.
Comment
-
Comment