Nedelja je nemam nidje kablove da nadjem. Sutra cu bas proverit akumulator. Jer na ovaj sat na instrumetal tablu pokazuje da je dobar.
Problem sa paljenjem
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by comi 1342 View PostProbaj ti prvo da upališ na kablove, ovo što si testirao su puno manji potrošači od anlasera. Nisi dobro zakačio fotke...
Nije jasno, šta si slikao na drugoj fotki? Jer, tu bendix-a nema!
Comment
-
-
-
Originally posted by Franjo View Post-Жиле-
Comment
-
-
Ne mora znaciti ni da je taj instrument ispravan,napon pri startanju ne bi smio pasti ispod 9V minimalno ako je akumulator dobar,treba neko da provjeri napon sa drugim instrumentom na akumulatoru i na samom alnaseru prilikom startovanja,u ovom slucaju mogu biti glavni kablovi,sam akumulator,da ga nesto prazni,alnaser,cetkice ili automat...
Comment
-
-
Problem sa poaljenjem
Mele pokusacu da ti pomognem i na ovaj nacin.Sve sto je do sada receno moze da bude ali uprosti sebi....Ako ti se lampice na instr.tabli izgube u momentu paljenja ocisti kleme ili jednostavno stavi drugi akum.da bih probao.Ja licno mislim da su cetkice na anlaseru ali probaj ovo bice mi drago da sam ti bar malo pomogao drug.pozdrav svim ucesnicima.
Comment
-
-
Bendiks
A ja vi nemam za sada baš toliko problema sa letrikom ali mi se bendiks počeo javljati naročito kad je malo hladnije (nastavi da zuji nakon starta motora). Više me brine što mi se u zadnje vreme već nekoliko puta dešava da mi se auto bez određenog razloga sam ugasi. Inače vozim na plin i benzin (auto Hyundai Elantra). Na benzinu mi je nemiran ler gas (neravnomeran) dok se ne ugreje motor,redovno menjam svećice a sada sam planirao kablove. Inače to neobjašnjivo gašenje motora mi se dešava na plinu kada stanem na semaforu ili kada ''rasteretim motor na serpentini da bi savladao krivinu a da ne prebacujem u manju brzinu. Šta da mu radim?
Comment
-
Comment