Renault Laguna mk1-Ujutro neće da upali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sbatke
    CBC Član
    • 13.03.2015
    • 22
    • Bileća
    • Laguna I

Renault Laguna mk1-Ujutro neće da upali

Automobil Renault Laguna 1997 godina,motor 1.8 69KW.Problem je u sledećem.Prethodna dva jutra iako temperatura nije bila u jakom minusu kao prethodnih dana automobil neće da upali.Vergla,akumulator dobar ali neće da upali ni na plin ni na benzin.Skidao sam kabal sa svjećice i primijetio da ne baca varnicu .E sada kada malo otopli iza podneva automobil upali bez problema i tako čitav dan pali.Jutros mi se desio isti problem a danas popodne upalio je bez problema.Pošto imam dosta dijelova skinutih sa istog modela šta bih mogao biti uzrok da zamijenim?
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

ako imaš senzor radilice nalazi se na zvonu getribe drže ga 2 šarafa.

Comment

• sbatke
      CBC Član
      • 13.03.2015
      • 22
      • Bileća
      • Laguna I

Originally posted by kalimero1 View Post
      ako imaš senzor radilice nalazi se na zvonu getribe drže ga 2 šarafa.
      Da li on može da zeza,da malo radi malo ne radi?U svakom slučaju ću ako ne stignem sutra preko vikenda pokušat zamijeniti.

Comment

• sbatke
        CBC Član
        • 13.03.2015
        • 22
        • Bileća
        • Laguna I

U nedelju skinem senzor radilice.Primijetio sam da je vrh senzora isprljan.Ipak pošto sam imao rezervni zamijenim ga.Jutros na temperaturi od -2 upalio je bez problema.

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

dođeš flašu šljivovice Kalimeru,
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• sbatke
            CBC Član
            • 13.03.2015
            • 22
            • Bileća
            • Laguna I

Jel može Lozovača pošto nju pravim.Kod nas se slabije konzumira Šljivovica?

Comment

• comi 1342
              Moderator
              • 28.09.2005
              • 1126
              • NS
              • Giulietta ,PUG 106,

Dogovorite se slobodno , ako je Kalimero kao njegov avatar, onda nije gadljiv ...al je daleko
              "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
              "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• kalimero1
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2010
                • 318
                • zagreb
                • c5

loza mi bolje leži pogotovo ujutro na prazan želudac da spalim metilje.

Comment

Working...
                X