Automobil Renault Laguna 1997 godina,motor 1.8 69KW.Problem je u sledećem.Prethodna dva jutra iako temperatura nije bila u jakom minusu kao prethodnih dana automobil neće da upali.Vergla,akumulator dobar ali neće da upali ni na plin ni na benzin.Skidao sam kabal sa svjećice i primijetio da ne baca varnicu .E sada kada malo otopli iza podneva automobil upali bez problema i tako čitav dan pali.Jutros mi se desio isti problem a danas popodne upalio je bez problema.Pošto imam dosta dijelova skinutih sa istog modela šta bih mogao biti uzrok da zamijenim?
Renault Laguna mk1-Ujutro neće da upali
Collapse
X
-
-
dođeš flašu šljivovice Kalimeru,
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Dogovorite se slobodno
, ako je Kalimero kao njegov avatar, onda nije gadljiv
...al je daleko
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment