Automobil Renault Laguna 1997 godina,motor 1.8 69KW.Problem je u sledećem.Prethodna dva jutra iako temperatura nije bila u jakom minusu kao prethodnih dana automobil neće da upali.Vergla,akumulator dobar ali neće da upali ni na plin ni na benzin.Skidao sam kabal sa svjećice i primijetio da ne baca varnicu .E sada kada malo otopli iza podneva automobil upali bez problema i tako čitav dan pali.Jutros mi se desio isti problem a danas popodne upalio je bez problema.Pošto imam dosta dijelova skinutih sa istog modela šta bih mogao biti uzrok da zamijenim?
Renault Laguna mk1-Ujutro neće da upali
Collapse
X
-
-
dođeš flašu šljivovice Kalimeru,"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Dogovorite se slobodno, ako je Kalimero kao njegov avatar, onda nije gadljiv
...al je daleko
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment