Napolju 15 a ja isprobao od 24-max. Znam da zvuci blesavo i nikada nisam cuo za ovakav problem ali radilo je sasvim lepo, pratilo svaku promenu... dakle sve besprekorno. I onda odjednom samo hladi. Jeste da je leto i da mi grejanje nece skoro trebati ali volim da sve bude cakum pakum i da probleme resim na vreme.
Probao sam i sa hladnim motorom ali mrka kapa - ne radi.
A ne radi ni preko klime - dakle ni preko klime, ni bez nje a ni kada stavim na automatsko odmagljivanje (koje doduse radi sa klimom).
Mislim da je najverovatnije neki banalan problem ali ne znam gde bih mogao da nadjem dobrog auto elektricara da pogleda o cemu se radi. Mehanicare jos i znam ali elektricare bas nikako.
mislim da je kod tebe doslo dootkaza na klapni koja upravlja grijanjem i hladjenjem, kod fiata bravo/brava to odradjuje elektromotor po signalu koji mu zadas,,,,,,provjeri da li ti kad je ugasen motor i kada prebacujes sa hladnog na toplo daje neki zvuk da odradjuje motorcic,,,ako se nista ne desava tu je problem, e sad ima vise varijanti od toa da se zica otkacila i izgubila kontakt do zaglavljivanja klapne i crkavanja motorcica
Comment