Da ne otvaram novu temu, pitanje se odnosi na projektore. Na 156-ici su jako loši farovi, cut off linija ne postoji, svetle kao da je neko napravio swirl efekat u fotošopu Nisam to nikad video. Pretpostavljam da su u pitanju loši projektori. Nisam siguran ni da su original farovi u pitanju pošto je auto bio udaran od napred.
Pitanje je kako to popraviti? Da li zamenom projektora, recimo morimoto bi led?
Kad bi kupio polovne farove to je opet staro i projektori su verovatno oštećeni tako da ne verujem da bi nešto mnogo postigao time. Ima li ko pametan savet?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Pa koje je rešenje? Da kupim druge, polovne ali original pa da molim boga da su bolji/da u njih ugrađujem druge projektore...?
Ima li neko preporuku za nekoga ko dobro radi reparaciju farova?
Ugreješ u rerni, otvoriš, pa vidiš šta ti je činiti, na to sam mislio u prethodnom postu. Vidim da ima novih kopija po 4600 din na KP, po meni je to opcija ako ne možeš čišćenjem i poliranjem da restauriraš stari.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment