Mislim da moze da koristi jer ja se ubih trazeci HB2 kad ono ispade da su iste kao H4 kojih ima na svakom koraku...
INDUSTRY CROSS REFERENCE TABLE
An H4 bulb is also referred to as a 9003, or an HB2.
A 9004 bulb is also referred to as a HB1.
A 9005 bulb is also referred to as a HB3.
A 9006 bulb is also referred to as a HB4.
A 9007 bulb is also referred to as a HB5.
H1,H3, & H7 bulbs are usually referred as such.
Hvala na odgovoru, ali džaba... Prvo, nemaju H1 i nemaju pojma kada će i da li će ih dobiti, a drugo... H3 koštaju 110? za par! To je jedno 5 puta više od cene preko granice... Vidim ja da mi sleduje odlazak u Hrvatsku po sijalice. Strašno
Evo sad gledam www.molydon.hr ... par VisionPlus H1 košta 121kn, a to je oko 1300 dinara!
Lepo, lepo... samo nemas ekspozituru u NS
Oce li ih biti u radnji negde oko 24-30.10 najverovatnije cu dolaziti na sajam knjiga. Ili ako slucajno izlazes na "sajmu" automobila u NS....
Hvala za info m-power. Sinoć sam prošetao do Eko pumpe u kraju i uzeo poslednje dve H1 za 760 dinara komad. Nisam ih probao po mraku (tek malopre sam ih ubacio u farove) ali već po danu se vidi ogromna razlika u svetlu u odnosu na obične H1 sijalice koje sam imao.
Drugar koji je bio sa mnom je uzeo sebi H4 koje smo odmah montirali u njegov reno 5 i mogu samo da kažem da sam oduševljen razlikom! Sijalice su za svaku preporuku!
Comment