Osram...
vrste sijalica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam stavio na Alfu Osram Silver Star i bio sam prezadovoljan. Kupio sam ih na osnovu testa u nemackom Auto Bild-u, mislim da su postavljeni rezultati na ovom ili na delu foruma o Styling-u. Pretrazi malo, ali sa ovima se neces pokajati sigurno. Bile su oko 15e par
Comment
-
-
uzmi silverstar, na zalost nemam sliku, ali kad smo se skupili na Mazda skupu stajale dve iste mazde jedna od RedBoxa sa silver starom i druga od bakare sa stock ili tako nesto sijalicama, i tada se bas videla razlika koliko bolje svetli silverstar, ja to svakako stavljam kad mi na Mazdi za jedno 10godina crkne sijalica
Comment
-
-
Osram Silverstar ili Philips Vision plus... Tesko je dati preporuku. Za te pare dobijes najvise sto mozes svetla od halogenih sijalica.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Stara tema ali samo da pohvalim sijalice.
Osram SilverStar 50% su stvarno ekstra. Kada sam ih stvaio stvarno sam progledao. U gradu nema razlike pošto je ionako jako osvetljen, ali zato kada je osvetljenje slabije odlične su. Daju belo svetlo i ono što je naročito dobro je što se baš ističu svi znaci na putu kao i pored puta (otprilike kao da su sami osvetljeni).
Mada po ovom testu: http://www.autoexpress.co.uk/products/p ... cent.html# se nisu nešto pokazale, što se mene tiče ja sam zadovoljan, pa kad vrisnu mogu da se probaju i ove druge.
Comment
-
-
Pa to jeste tačno, ima i na onom gornjem linku čini mi se popis trajanja sijalica. Obične imaju najduži vek trajanja, ali možeš i sam da uvidiš razliku u svetlu koje daje SilverStar i neka tamo sijalica. Cena nije velika tako da je price/value ratio odličan!
Comment
-
Comment