Sijalice za Bravo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Originally posted by STILISTA
    ma Bokija se zavitlava!
    pre par dana je mene namestao za providne silikonsle nalepnice za
    rubove i za koroziju na Stilu!
    Zar ja taki?Pa ja samo sam se raspitivo,Nikakve lose nakane.Stvarno samo da udari zute strafte na stila i napise JŽ ima da se razbezi narod Ma privuklo mi paznju sto je skinuo sa znaka fiat slova FIAT.A ono za stikere...ma sala,nije to nista posle onog vibratora,jos mi bride usi,al me namesti...
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• STILISTA
      CBC Veteran
      • 17.12.2007
      • 182
      • BEOGRAD

kake su to PHILIPS sijalice sto pominjes?
      koliko imadu sveća?

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Originally posted by dusman13
        E ovako moja tema znaci ja sam pefekcionista sto se tice svetala i za godinu dana sam promenio sve marke i sve vrste sijalica koje postoje za oboreno,dugo i naravno MOJE MAGLENKE , sto se tice tipa sijalica sve tri su H1 Boki nema da brines ovako ja imam trenutno nightbreaker koje su najbolje od obicnih sijalica ako si nekad video kako svetle kod mene na kolima jasno ti je da su savrsene, imam iste i u dugim i na maglenkama traju vec nekih 6 meseci ali su mi uvek upaljena sva svetla i maglenke naravno po danu planiram xesnone da ubacim cim skupim kintu uskoro.
        Manje vise se slazem sa sasha015 sto je rekao to je i neko moje iskustvo, ako vas jos nesto zanima pitajte sigurno zam odgovor , a inace sad sam u fazi nabavke Philips really sijalica one su brutalne ali bukvalno ubijaju i nisu dozvoljene na javnim putevima Evrope to vazi i za nas i mi smo valjda deo Jevrope ali ja cu ih staviti samo u dugacka svetla a njih naravno palim kad nema nikog ispred mene tj. kad sam sam na putu tako da nikom nece smetati, jos jedna preporuka ne stavljati NB na maglenke jeste da auto lepse izgleda ali kad je magla i ne rade posao kako valja nego stavite neke zute sijalice one francuske zute razbija maglu samo tako.
        Pozz
        Inace kad sam bio klinac imao sam na zastavi dva osnovna fara H4 65W
        pa izmedju njih cetiri okrugla srednje velicine H3 55W i u spojlerima dva helina TOPA sa bistrim staklima.Mogao sam da topim ljudima plastke na autu kad im udjem u rep
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• dusman13
          CBC Član
          • 24.07.2007
          • 81
          • Beograd

Originally posted by bokija
          Originally posted by dusman13
          E ovako moja tema znaci ja sam pefekcionista sto se tice svetala i za godinu dana sam promenio sve marke i sve vrste sijalica koje postoje za oboreno,dugo i naravno MOJE MAGLENKE , sto se tice tipa sijalica sve tri su H1 Boki nema da brines ovako ja imam trenutno nightbreaker koje su najbolje od obicnih sijalica ako si nekad video kako svetle kod mene na kolima jasno ti je da su savrsene, imam iste i u dugim i na maglenkama traju vec nekih 6 meseci ali su mi uvek upaljena sva svetla i maglenke naravno po danu planiram xesnone da ubacim cim skupim kintu uskoro.
          Manje vise se slazem sa sasha015 sto je rekao to je i neko moje iskustvo, ako vas jos nesto zanima pitajte sigurno zam odgovor , a inace sad sam u fazi nabavke Philips really sijalica one su brutalne ali bukvalno ubijaju i nisu dozvoljene na javnim putevima Evrope to vazi i za nas i mi smo valjda deo Jevrope ali ja cu ih staviti samo u dugacka svetla a njih naravno palim kad nema nikog ispred mene tj. kad sam sam na putu tako da nikom nece smetati, jos jedna preporuka ne stavljati NB na maglenke jeste da auto lepse izgleda ali kad je magla i ne rade posao kako valja nego stavite neke zute sijalice one francuske zute razbija maglu samo tako.
          Pozz
          Inace kad sam bio klinac imao sam na zastavi dva osnovna fara H4 65W
          pa izmedju njih cetiri okrugla srednje velicine H3 55W i u spojlerima dva helina TOPA sa bistrim staklima.Mogao sam da topim ljudima plastke na autu kad im udjem u rep
          Isti ja kad sam bio mali
          Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Da je Trion dobar menadzer, vec bi ti te xenon besplatno ugradio i polepio ti nalepnice na auto. Jerbo, ako neko vozi sa svim svetlima uplajenim...to si ti.
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• dusman13
              CBC Član
              • 24.07.2007
              • 81
              • Beograd

Slazem se drugar

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Jes da sam te Dusane prozivao, ali moram i ja Xenone da ugradim. Osvetljenje na bravu je kura*, pre neki dan vracamo se kuci oko 10 uvece, pad kisa max...a ispred sebe nista ne vidimo. Obidje nas neka Lada(Smara) i tacno vidis kako ima jaca svetla.
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• dusman13
                  CBC Član
                  • 24.07.2007
                  • 81
                  • Beograd

pa jel ti kazem menadzeru.
                  Pozz

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

od osrama samo nightbreaker, jeste da kratko traju ako su upaljeni stalno farovi, ali sijaju brutalno, h1 je jeftina sijalica tako da i nije steta ako riknjava cesce .. skoro sam posle silverstara stavio na c klasu nightbreakere, znachi strasno, nalik xenonima, prezadovoljan, iste sam i na saxu imao i isto vrh.

e sad ko vozi pod farovima stalno, i jos kao na npr santa fe-u moras da skidas jedan far da bi promenio sijalicu, onda mislim da je obicna osram najbolja opcija

jel probao neko taj day light ili kako se vec zove ? inache po meni cool blue je tesko sranje, padne kisica aj zdravo

Comment

• mitrowsky
                      CBC Član
                      • 22.12.2006
                      • 74
                      • N.BGD. blok 38

U "Merkur"-u stvarno imaju širok izbor Osram sijalica: standard halogen (193din.), nightbraker (650 din.), coolblue, silverlight, daylight. Ja sad uzeh dve H7 Nightbraker i dve H1 obične. U dugim svetlima neću menjati jer ih ionako koristim 0.001% vremena.

edit: aaaaaa, koji sam mentol, 'ladno sam i Nightbraker uzeo H1
                      Алфа... и то црвена!

Comment

Working...
                      X