Reno laguna termo prekidac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

P.S. Koliko se secam ovo mi se počelo događati od promene vodene pumpe. Da nema to neke veze (vazduh u sistemu).
    https://t.me/pump_upp

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

To je ovako...
      ako ti u bilo kom trenutku dok motor radi...bez obzira dal je motor hladan ili vruć,jednostavnim kratkim spojem na termoprekidaču izazoveš pokretanje ventilatora hladnjaka.to znači da ti je APSOLUTNO SVE uredu do termoprekidača,a i da je sam motor ventilatora ispravan i dobro povezan.
      Jednostavno, struja ( + i - ) stoji i čeka na termoprekidaču da je on kratko spoji da bi se aktivirao ventilator.
      kvar kod tebe je:
      1.voda je hladna kod termoprekidača( sa cirkulacijom vode nesto nije uredu )zaostao vazduh,termostat ne otvara,pumpa slabo radi ili nesto tako već.
      2.termostat neodgovarajući,ili neispravan (neverujem).
      3.možda te laže pokazivač temperature( mada ni to neverujem)
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Mislis + ili -?Jer ako se spoje + i -

Comment

• Valent Vudriga
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 2778
          • USA

P.S. Koliko se secam ovo mi se počelo događati od promene vodene pumpe. Da nema to neke veze (vazduh u sistemu).
          Ako je taj rashladni sistem ista slican onome koji se nalazi na modelu 21 s 2.2 L motorom, onda je vazno da je sistem dobro odzracen. Nekoliko pitanja. Dali je koristeno sredstvo za brtvljenje rashladnog sistema prije zamjene vodene pumpe i dali je dolazilo do pregrijavanja motora?

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Misterija je resena. Mrzim francuze. Naime problem je u samom konektoru na termoprekidacu. Juče sam se pored hladnjaka i cekao da dodje vreme paljenja ventilatora. U trenu paljenja pošto se ništa nije dogodilo čačnuo sam sam konektor i gle čuda proradi ventilator . Sad sam ga "nabudžio" da radi.
            Definitivno rešenje je zamena ili revizija tog konektora. Razmišljam i da zalemim direktno žice za sam prekidač?

P.S. ma ipak ih volim

P.S.S. Nije se pregrejao nikad. I sad radi savršeno dok opet neizgubi kontakt
            https://t.me/pump_upp

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

to volim....reseno brzo i za DZ.
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
              X