vidim da ste ovde pricali o aditivima za ciscenje sistema ubrizgavanja itd.
i da nebi otvarao novu temu moze i ovde!
nameravam da sipam aditiv malo da ocistim sistem a interesuje me dal je neko to od vas radio i kakvi su mu utisci?
a ovaj aditiv mislim da sipam http://www.zenox.com/catalogue/products ... ductId=247
pogledajte!
aditiv je slabiji od sredstva koje se sipa u ultra zvucnu kadu,normalno je i da bude jer bi ostetio neke druge sklopove.razlika je kad se dizna rastavi i ocisti u kadi.ako si u mogucnosti izmeri dizne pre sipanja i posle tretmana aditivom tu nema mozda sve se lepo vidi
Znaci pre zamene nosaca bolje ocistiti dizne. Moj stilo sasvim dobro vuce ali se vibracije pojavljuju pri nizem broju obrtaja ali cim predje nekih 1900 nestaju. Primetio sam da kad je auto u voznji na malom broju obrtaja i stisnem papucicu gasa kao da nesto lupi dok pri visem broju obrtaja se to ne pojavljuje.Da li je iko menjao plivajuci zamajac i kolika mu je cena novog a kolika remontovanog? Vidim da mora da se skida aku, da li ce se fabricki kasetofon zakljucati i traziti kod?
Danas konacno zamenjen famozni nosac motora i usput pride ociscene dizne na ultrazvuku. Ne prepoznajem auto, i najmanji zvuci "changrljanja" na leru su nestala, toliko je tih za nepoverovati. Ne znam koliko je do dizni a koliko do nosaca ... guma na starom nosacu je skroz propala.
drago mi je da si zadovoljan uradjenim inace prave efekte ciscenja dizni videces ujutru sa hladnim motorom i sto po klizavici moze da ga vozis na "vrh" gasa a da se ne gusi.javi utiske za par dana.pozdrav
Jel imas nekog za preporuku za ciscenje dizni, koliko te je ciscenje izaslo? Jel si nosac uzeo u delti ili junioru? Sutra treba da radim redovan servis pa kad sam vec tu da i to sredim.
Sto se tice nosaca naveo sam u jednom od prethodnih postova u trenutku kada sam ga ja trazio u Bg-u najjeftiniji je bio u delti, a licno se uverio da ga samo delta i nabavlja za sve ostale. E sad da li je i trenutno ista cena ne znam.
A dizne sam cistio u TIM servisu na vidikovcu, kod njih i inace odrzavam auto. (imate u sekciji o servisima njihov kontakt tel. ).
Evo kako izgleda stari, doduse istroseni, i novi modifikovani nosac. Dakle, mnogo vise gume ima na novom koji sigurno mnogo bolje vrsi funkciju amortizacije.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment