...rezultat rada dizni se vidi.
Rezultat rada posle čišćenja se opet proverava.
Razlika je vidljiva.
Ništa se ne radi napamet.
Postoje posebni uređaji za čišćenje benzinskih, ili dizni na dizel motorima.
Nisu oni džabe napravljeni.
Uostalom, jednom će se uslikati po fazama kako to sve izgleda, a naročito kako bacaju dizne pre čišćenja, a kako posle...
malo da pojasnimo ovu zavrzlamu.dizne na komonreil sistemima se nesteluju za razliku od dizela sa bos pumpom.racunar u zavisnosi od opterecenja i temperature motora regulise brzinu i duzinu otvaranja dizni,ali ako su one zaprljane kolicina goriva koju propuste je nedovoljna jer racunar nezna da li su i koliko zaprljane dizne on radi prema zadatom programu.vibracije motora se javljaju iz razloga sto zaprljanost dizni nije ista pa cilindri dobijaju razlicitu kolicinu goriva i usled paljenja razlicite kolicine smese u razlicitim cilindrima dolazi do neravnomernog rada,vibracija.u voznji je to tesko primetiti jer zamajc odradjuje tu svoj deo posla.da ponovim jos jednom aditivi za ciscenje su slabiji od sredstava koje se sipaju u ultrazvucnu kadu da nebi ostetili druge sklopove u sistemu napajanja gorivom a tu je i sam ultrazvuk.testirajte dizne pre sipanja aditiva i posle tretiranja istim i videcete koliko i da li je pomogao
Slazem se sa mikisxy ali ce sve to izgleda morati da saceka neka srecnija vremena jer mi je pukla remenica radilicei izletela u voznji i za divno cudo se nista nije desilo samo puklo podkrilo a kais pao na onaj patrljak sto ide na na osovinu. Da ne zna neko koja joj je cena i gde ima osim u delti?
Na mojoj laguni ciscenje dizni nije dalo nikakav rezultat, tj. to je radjeno s onom wynns masinom gde se umesto goriva ubacuje tecnost za ciscenje. Pretpostavljam da bi neki cleaneri koji se ubacuju u rezervoar bili jos manje uspesni, tako da mi deluje da je to bacanje novca.
Moguce da bi bila nesto bolja situacija da su dizne skinute i onda ciscenje na nacin na koji ste ovde predlagali...
Jedino sto sam ja zbog nedostatka vremena vozio par meseci s takvim nepravilnim radom motora uz prilicne vibracije, te su u medjuvremenu stradali i nosaci motora (dva komada).
Posle su dizne skinute i odnete u bosch servis, tri su ako se dobro secam samo dostelovane (sta god im to znacilo), a jedna je remontovana (pretpostavljam zamenjen taj ulozak, ili sta je vec).
Zna li ko gde ima da se kupi remenica radilice nova i koja je cena? Danas sam pokusavao da dobijem deltu i ili je zauzeto ili se ne javljaju.
Izvinite za off glupo je da otvaram novu temu zbog toga.
Ako se ne šteluju dizne, kako se onda "rešava" kad bacaju više nego što treba, kao što neko reče?
Da li se dijagnostikom može utvrditi količina ubrizganog goriva za svaku od dizni pa tako videti eventualna neujednačenost ili manja vrednost od predvidjene ili pomažu samo odokativne menzura metode?
dijagnostikom vrlo tesko se moze utvrditi(pracenjem parametara).najsigurniji nacin "odokativno" menzurama po izmerenoj kolicini.na samoj dizni postoji 5 rupica koje spiralno u krug rasprsuju gorivo u cilindar,kroz rupice nemozes provuci ni dlaku kolike su.moze da bacaju premalo i lose rasprsuju ili previse a to zavisi od zaprljanosti rupica i igle u samoj dizni koja pusta gorivo.ipak radni pritisak JDT dizni je od oko 280 do 1300 bara,a znajuci da je pritisak u gumi oko 2bara vidi kako one rasprsuju i pod kojim pritiskom
Sve je jasno. Dakle, dizna ne može više da izbacuje, dizna se ne šteluje i dijagnostikom ne može da se odredi ispravnost raspršivanja. Čišćenjem se dobija samo dobro raspršivanje u vidu magle.
danas posle ciscenja dizni i zamene nosaca menjaca na 1.9MJTD stilu rezultati su bili blago receno super.koliko sam se odusevio kao majstor nije nista kako je musterija se raspametila,pa smo isli da "proslavimo".klopa na njegov racun,pice na moj.e to se zove kompletan poslovni dan
Comment