alfa 145 1.4TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LanMi
    CBC Član
    • 07.08.2008
    • 39
    • Nis

Hvala ti. Kada ustedim malo idem na dijagnostiku da proverim sta sam kupio, nadam se da nisam pogresio u kupovini, ali osecam da cu jos isprazniti dzep da sredim auto skroz kako ja zelim. Hvala jos jednom pa javljam sta sam otkrio.

Jos jedno pitanjece! Da li mozda ima neko softver AlfaDiag ili neki drugi, ali full verziju za alfu 145 TS 1.4 u pitanju je noviji ECU od '99 M1.5.5 sa codom motora AR33503 (koji podrzava zadnja verzija AlfaDiaga) ili ako zna link gde bih mogao da skinem posto bih i ja sam mogao da se povezem na ECU nije mi to problem jer mi je to u struci? Postoji demo verzija koja nije full i ne moze da porcita greske niti da ih brise, prikazuje samo osnovne stvari.

Detalje mozete videti na stranici: ALFADIAG

Comment

• nesa ar
      CBC Član
      • 23.12.2007
      • 64
      • N.Beograd

ne trpi lose gorivo to je definitivno! cim naspem gorivo losijeg kvaliteta tj.na slapu,automatski pocinju problemi sa variranjem obrtaja! sipam na slapu samo kad moram jer mi je usput! sledece sipanje ili dolivanje na nekoj drugoj pumpi,proverenoj,taj problem se automatski gubi automatski! ranije sam imao problem variranja konstantno ali to sam otklonio po uputstvima alfista s foruma i nikakav problem! ocistio sam i solenoid ventil pun je stroke bio! samo jos variator,prvo slobodno vreme i on je resen! sta god da bude,javljam!

Comment

• nesa ar
        CBC Član
        • 23.12.2007
        • 64
        • N.Beograd

-merak nema cenu!!!!

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

sjajne vesti!!!
          .

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Originally posted by LanMi
            Hvala ti. Kada ustedim malo idem na dijagnostiku da proverim sta sam kupio, nadam se da nisam pogresio u kupovini, ali osecam da cu jos isprazniti dzep da sredim auto skroz kako ja zelim. Hvala jos jednom pa javljam sta sam otkrio.

Jos jedno pitanjece! Da li mozda ima neko softver AlfaDiag ili neki drugi, ali full verziju za alfu 145 TS 1.4 u pitanju je noviji ECU od '99 M1.5.5 sa codom motora AR33503 (koji podrzava zadnja verzija AlfaDiaga) ili ako zna link gde bih mogao da skinem posto bih i ja sam mogao da se povezem na ECU nije mi to problem jer mi je to u struci? Postoji demo verzija koja nije full i ne moze da porcita greske niti da ih brise, prikazuje samo osnovne stvari.

Cekaj bre matori,kako ti izgleda auto i koja je boja,znam skoro sve alfe u Nisu ali za jos neku posle 99 nisam cuo,da nije crvena,malo cuknuta pozadi ili mozda siva

I zasto ne postavis slike u virusu,da je predstavis lepo
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• LanMi
              CBC Član
              • 07.08.2008
              • 39
              • Nis

Originally posted by spanjeli
              Originally posted by LanMi

Cekaj bre matori,kako ti izgleda auto i koja je boja,znam skoro sve alfe u Nisu ali za jos neku posle 99 nisam cuo,da nije crvena,malo cuknuta pozadi ili mozda siva

I zasto ne postavis slike u virusu,da je predstavis lepo
              Cim nadjem vremena postavicu fotke, ali sada stvarno ne stizem. Polako tek je imam mesec dana. Kupio sam je na Ledenoj Steni, ako znas gde je to, i metalic plava je. Proizvedena mart 99 tako nesto. Predstavljam svog ljubimca uskoro, naravno kada sredim ovo malo ulubljenje vlicine pesnice sasvim neprimento ne prednjem desnom braniku.

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Ma samo napred uzivaj u voznji,cekamo slike...
                Kako si zadovoljan potrosnjom,jel si se iznenadio
                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• LanMi
                  CBC Član
                  • 07.08.2008
                  • 39
                  • Nis

Sto se tice potrosnje ne znam kako je kod tebe ali meni je ovaj lik reako da trosi 7l na 100km i ja sam pokusao da izmerim otprilike mislim da mi je potrosnja tu negde oko 7.5l do 8l, mozda malo vise kada ga vozim sa klimom. Doduse ja ga ne gazim jos uvek, prosecna brzina oko 80km, jer sam sa yugica presao na alfu. Tvoja koliko trosi i gde bih mogao u Nisu da nabavim felge kao na tvojoj alfi?

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

Ako ti alfa trosi 7.5l gradske voznje,pa jos sa klimom onda si ti car,meni trosi blizu 12-13l,samo moja voznja je malo "drugacija"... realno na otvorenom pri 130 sa klimom trosi 8l, u gradu sa ludovanjem 15l a kad ne prelazim 3000rpm onda je oko 10l
                    Sto se tice felni,ja trazim 16" vec duze vreme cekam jednog decka da mi javi da li prodaje svoje,pa ako to uleti prodavacu ja ove moje koje su inace u extra stanju...ovako da se nege nadju tesko...

Comment

• LanMi
                      CBC Član
                      • 07.08.2008
                      • 39
                      • Nis

Obavezno javi ako prodajes ove tvoje felge. Koje su velicine ove tvoje i ako znas koliko velike felge mogu da se ubudze na nasu 145icu?

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

16" je neki max po meni a da ne unistis trapove za mesec dana
                        Moje su 15" 7.5J

Comment

• Darth Nihilus
                          CBC Senator XXL
                          • 13.04.2005
                          • 417
                          • Srbija, Paracin

@spanjeli
                          Kad ne voziš preko 3000rpm, potrošnja ne sme da pređe 8l. Moja 1.4TS je toliko trošila, a ova 1.8 okruglo 10l.
                          Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• nesa ar
                            CBC Član
                            • 23.12.2007
                            • 64
                            • N.Beograd

Moja trosi 11 po gradu mislim da je ok mada voleo bi da je malo manje! hehe bice bolje,kazu da od sutra prekosutra benzin ide za 10 kinti dole!

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Originally posted by Darth Nihilus
                              @spanjeli
                              Kad ne voziš preko 3000rpm, potrošnja ne sme da pređe 8l. Moja 1.4TS je toliko trošila, a ova 1.8 okruglo 10l.
                              Moja toliko trosi samo kad stoji u garazi...

Comment

• Bane
                                CBC Senator XXL
                                • 30.05.2006
                                • 344
                                • Konjarnik Bg

Originally posted by spanjeli
                                Moja toliko trosi samo kad stoji u garazi...
                                ja moju kad pogledam sa terase trosi 10l
                                ljudi proverite vi ponovo tu potrosnju ali ovaj put neka vam auto bude upaljen

Comment

Working...
                                X