Ćao svima,
hteo sam da pitam, da li je normalno da se motor, u gradskoj vožnji, zagreva do 110 stepeni (znam da je poželjno da bude na sredini, na 90 stepeni). To je još daleko od 130, kada ulazi u crveno, ali opet, hteo sam da pitam...
manje se greje kada je klima ugašena, ali kada je 40 napolju, teško da mogu da se vozim bez klime
I da, radi se o vožnji drugom, trećom, kroz gužvu, ali ga ne cimam, vozim normalno, ne preko 2500 rpm.
da li treba proveravati tečnost za hlađenje i koju tečnost preporučujete (naravno, stavili smo posebnu tečnost za aluminijumski blok motora)
takođe znam da alfa pokazuje trenutnu, a ne prosečnu temperaturu i da zato "kazaljka" varira od 90 do 110 stepeni, ali opet, ko pita, ne skita
hteo sam da pitam, da li je normalno da se motor, u gradskoj vožnji, zagreva do 110 stepeni (znam da je poželjno da bude na sredini, na 90 stepeni). To je još daleko od 130, kada ulazi u crveno, ali opet, hteo sam da pitam...
manje se greje kada je klima ugašena, ali kada je 40 napolju, teško da mogu da se vozim bez klime
I da, radi se o vožnji drugom, trećom, kroz gužvu, ali ga ne cimam, vozim normalno, ne preko 2500 rpm.da li treba proveravati tečnost za hlađenje i koju tečnost preporučujete (naravno, stavili smo posebnu tečnost za aluminijumski blok motora)
takođe znam da alfa pokazuje trenutnu, a ne prosečnu temperaturu i da zato "kazaljka" varira od 90 do 110 stepeni, ali opet, ko pita, ne skita

Comment