Nisam fenser .I ja bojler 60L za trku imadem .Cevi mi idu gde i kod Sashe (vidi malo bolje sliku) .Zato sam i pitao za rupe.
Dodushe,nekad je bio torus samo neznam kom je papanu palo na pamet da ga izbaci ...
Gume su Tigar Hitris 195/60 R15
Na desnom kosu su zardjale rupe od instalacije plina koja je ranije bila (morao sam da prepravljam da ide u patos zbog atesta).
Znam da izgleda malo vise trulo nego sto bi voleli ali ako je za utehu pragovi i patos su 100% zdravi, uostalom pogledajte i sami svoje 155-tice mozda budete neprijatno iznenadjeni.
Volan mi je od jednog divljaka koga imam u dvoristu, uprincipu nisam nesto emotivno vezan za drveni volan najradije bih vratio originalni ali nemam onu plastiku usredini (glupo mi tako da stavim i da se vide srafovi), imam i drvenu rucicu menjaca kao i onu lajsnu preko cele instrument table (mada je to imitacija od drveta lepi se preko postojece plastike).
Sad je OK video .
Bas si mu ga dao po sredjivanju.Samo napred sa radovima .
Sto si dao kontakt na pocetku klipa a upalio na tek na kraju?
Cekam da pumpa za gorivo nabije pritisak, nikako neradi (trokira), kad zavrsim limariju idem na kompletno ciscenje celog usisnog kanala (brizgaljke, protokomer, nov filter za gorivo)
A kad se ima para i novi kablovi...
Comment