ALFA ROMEO 164 TS 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tihomirce
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2008
    • 443
    • Arandjelovac

@Flavio ,
    hvala , procitao sam sve , jos uvek sam u dilemi ,
    blizu mi je slava (Sveti Luka) a registracija istice 13-og novembra ,
    tako da sad prikupljam sto vise informacija i cena da nebi stao na pola rada i ostao bez auta neko vreme.
    Morace da se sklopi nekakva finansiska konstrukcija, bas me hvataju kilavi meseci.

Comment

• reli
      CBC Član
      • 30.10.2006
      • 55
      • Nis

Meni troši negde oko 300gr na 3000km znači litar na 10000km i sipam isključivo Seleniu 20k i uvek sipam i aditiv ulja i pusta po malo na semerinzima kao i sve 164.

Ove cifre od 400ml na 1000km su mi malo sulude.

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Vidi,@reli,suludo nesuludo ,ne secam se vise gde sam tacno nasao taj podatak ali ... u nekoj temi (mozda i u nekoj od vec gore navedenih) je ranije bila diskusija koliko Alfe trose ulja i do koliko se to moze tolerisati.Pajzi sad ,misljenje majstora iz servisa "Amag",BG, a po uputsvtu iz fabrike kaze da se do 800ml na 1.000km moze istolerisati,za masine koje su presle manje ili vise,preko 100k km a da su jos na standardu(neotvarane).
        E sad,licno sam pitao prosle godine,to isto o ulju,Deshu (servis za AR,u BG,poznat na CBC/AR),i on je potvrdio tu pricu.Ja sam ga pitao bas za TS 8v .Ta prica uz upotrebu bar Selenie 20K,i pride,svaki [ml] preko tih 800 podrazumeva da je masina vec za hitan remont.

Znaci,onih do 400,za novu masinu,pa kako je koja izasla iz fabrike,toliko trosi od prvog dana verovatno.Neka skoro nista,tipa 100ml/1.000km,neka npr. 350/1000 itd..U principu,nista cudno.Takve i pa i vece tolerancije ima i dosta drugih proizvodjaca .
        Na sve to dodaj pricu o do 800/1.000 i eto gde smo onda.

Ludo,ne ludo ,tako mu je.

Comment

Working...
        X