Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Juce pojurih na netu da pokazem drugarici kako izgleda 155, i natrcah na par (meni) zanimljivih fotki. Mozda je vec negde okaceno po forumu, al' sta cu kad volim da ujem!
Ovo je LINK za sepsi izgled, a ovakvu sam vam sinoc doneo...
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Juce sam gledao jednu 155 2.5 TD i imao sam sta da vidim.....
Auto je skroz uradjeno u "sitne" kaze vlasnik "fabricke" spoilere (na gepek, sajtne, prednji branik, ima cak i kao neke "skrgice" na haubi) azev 15" sa znakom alfe i natpisom alfa romeo na jednom kraku...crvena, spustena...znaci extra (jedino izblijedjela ta "alfa rosso" boja od sunca )
I najbitnije je ovo, u saobracajnoj, i kaze da je tako pisalo i u HR papire (odakle je i doshla kod nas '96te(inace je '95god)) pishe 115KW!!!
Ja znam da "normalna (imao sam je) 2.5 TD ima 125ks, ali znaci ova ima doosta vishe... dali se radila neka takva serija 155ica TD ili je samo naknadno neko (davno) stavio chip i to upisao u papire???
Comment