kazu da - sve sto ti se desi u mladosti, odrazava ti se na izbore u ostatku zivota...
prva 155 koju sam video ikada je bila crna 2.0 8V sa alufelnama i kozzom, uvezena na neku stranu firmu i imala je "E" table (jos je vise kul izgledala...). prvi vlasnik te lepotice je bio tada jedan od suvlasnika "Golf" radija, Aleksandar Zivkovic. satirao je od gasa a vozio je kao sto se Alfa i vozi. nije trosila ispod 17-18 a znala je cesto da otkine i po 25l/100km... nikad ga nije prodala a on je udao posle nekoliko godina kad mu je bilo nesto frka za kintu, pa je posle vozio tastovu shkodu favorit, nebitno. tu 155 sam vozio jedanput i izula me kako je isla. dotad sam prevezao mozda 20k u porodicnom kecu koji je vec tada imao 13-14 godina.
ta crnka je izgleda velikim procentom kriva sto sam toliko opsednut 155 koja mi je bila neostizna kao sad npr. neka besna 159... (poredjenja radi).
gde god da sam i sta god da radim, pocne i zavrsava se na kraju voznjom u 155... to me drzi i gura napred. ne znam kako sam izdrzao apstinenciju izmedju one i ove. ne ponovila se, nikad, daBogda!
@Nigy: koju si ti muku imao prosle godine pa si bio -35?
@Starac: eh... trozubac... ne verujem da cu ikad imati supercar... ali, dobar ti je trip. (inace, ostala tri suvlasnika su vozili Audi karavan dizel, Reno twingo i mitsubishi colt )
Ovu kad sam video svasta se desilo u mojoj glavi!!!
Inace verovali ili ne cetiri priajtelja mi voze 155!
1.Alfa Romeo 155 1.7
2.Alfa Romeo 155 1.8
3.Alfa Romeo 155 2.0 TD ima i 2.0 ali stranac, a cale mu vozi 166...
4.Alfa Romeo 155 2.5 V6
Nije ni meni lako pored svih tih italijana... A jos svi stiskaju...
Pozdrav svim alfistima.ja posedujem Alfu 155 1.8 8V,94kw,1993god., na BA (cg)table koji je registrovan prvi put2005 a registracija vazi do avgusta 2008. Auto je presao 163600km., crne metalik boje,sa izlepljenim tribalima po stranicama i na haubi koje su sive boje.auto je u fulu,sto znaci kozna sedista ,klima,siber,itd,. alu felne sa 5 kraka koje joj ekstra stoje.Auto je u stvarno ekstra stanju,nije lupan sto je veoma vazno za automobile sa ovakvom snagom motora,ukratko auto je veoma lep i na oko i u voznji,cvrst je i stabilan .155 mi se dopada i mogu da kazem da su to dobre serije ali za moj ukus malo je velika.Razmisljao sam o prodaji ali se jos nisam smislio,definitivno.Tako,stavicu ga na net i ostavicu adresu ovde,normalno pa ko zeli moci ce i da ga vidi.toliko za sada,poz
Ovu kad sam video svasta se desilo u mojoj glavi!!!
Inace verovali ili ne cetiri priajtelja mi voze 155!
1.Alfa Romeo 155 1.7
2.Alfa Romeo 155 1.8
3.Alfa Romeo 155 2.0 TD ima i 2.0 ali stranac, a cale mu vozi 166...
4.Alfa Romeo 155 2.5 V6
Nije ni meni lako pored svih tih italijana... A jos svi stiskaju...
Comment