Meni se lično više sviđa ona alfica što viri iz garaže!Samo stvar subjektivnog doživljaja i ukusa.Pozdrav!
ALFA ROMEO 155
Collapse
X
-
Javljam se sa malim zakasnjenjem-meni je ova crvena malo "prenadzidzana".Nedavno sam komentarisao nesto sa kumom,takodje vlasnikom 155-ice,i dosli smo do zakljucka da je 155 poslednja prava Alfa.Nadam se da se DEKIDEKI slaze
Ima stvarno neponovljiv dizajn,a i tehnicki smatram da je u to doba bila daleko superiornija od konkurenata.Jednostavno kompletan auto-ako ga tako smijem nazvati.
Comment
-
-
svaki Alfista pronadje model za sebe i sve bi dao da nikad ne prekinu da ga prave novog.
GTV, 33, 75, 155... ko ih provoza i veze se za jednu od njih - tesko ce se prebaciti na drugi model. ja sam sebe pronasao u 155 koji je, po meni, najkorisnija Alfa koja postoji. izgled (Da Silva), klasicno (jeftino) vesanje, ogroman gepek, sjajni motori, pocinkovana...
zakon.
.
Comment
-
-
hehe..za nikoliko.. malo je izbaceno modela..ja ne znam cifru,ali znam da je gotovo nemoguce za obicnog smrtnika da iskombinuje tako nesto. =]Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
@Tihomirce,jok bre
!
The 155 is one & only
!!!
Za 164 je Zender radio fine dodatke.Take a look
:
http://85.92.131.201/~alfa164/history/t ... tyling.php
Edit
@Wickerman,pa imas ovde u temi dosta "slikica"