Alfa Romeo GT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

Alfa Romeo GT

ne znam da li postoji jos nesto ovako prokleto dobro...
  • Friš75turbo
    CBC Senator XXL
    • 22.06.2005
    • 545
    • Novi Sad

Postoji, postoji

http://www.myspace.com/perodefformeroklan

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

E, Milose da si video taj isti auto pre jedno mesec-dva kad je doteran u taj Alfin servis u Hrvatskoj. Auto je unutra bio bukvalno kao svinjac, Bogu plakati...a i spolja je bio katastrofa. Mozes negde na alfisti.hr. naci te slike pre sredjivanja.

Comment

• 156V6
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 415
        • BEOGRAD

Uh lepa ova plava,ko lutka bre

Comment

• Milos
          CBC Senator XXL
          • 12.05.2005
          • 700
          • Beograd, carraburma

@starac
          kod hrvata sam ga i nasao, nisam video fotke pre, ali je zaista lepa, i boja je malo specificna (nije bas ucestala)...

obozavam taj auto, i nadam se da ce nam biti dostupan za par godina...
          ili ako ne bude rekao sam mu (automobilu) na sajmu : "NAPUNICES TI 30 GODINA, KUPICU TE JA"...

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

ne preteruj, za 15 ces moci i ovu sa lambo doors...
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Kad se pojavi Brera retko ce ko vise kupovati GT jer se poklapaju u svemu, a Brera je jednostavno novija... GT ce biti pastorce u gami, a steta jer je fin auto. Ali, zato ce da joj rapidno pada cena kao polovnoj kupovini.
              A sa lambo vratima ces moci da je kupis pre nego serijsku - te stvari se ne cene kada se kupuje auto.

Comment

• Milos
                CBC Senator XXL
                • 12.05.2005
                • 700
                • Beograd, carraburma

GT je nekako elegantnija, brera mi je vise nadrndana i nekako sabijena... GT je auto koji cu nadam se kroz par godina imati...

Comment

• -Q-
                  CBC Senator
                  • 03.12.2004
                  • 288
                  • Srbija/Beograd

ja bih pre kupio GT nego Breru...
                  Brera mi ima odvratan zadnji deo i izgleda mi kao da je sva
                  sabijena kao GTV...
                  2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• Darko_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 02.12.2004
                    • 557
                    • Srpska Atina

ja sam se zaljubio u alfu gt

Comment

• CLD
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2005
                      • 1225
                      • Belgija - ranije Luna-Chico

I ja sam misljenja da je GT lepsa od Brere i to je Alfa koju bih rado kupio. Inace ne verujem da ce da im padne tako lako cene jel su relativno jos uvek sve nove.

Comment

• Sasha
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 4126
                        • Novi Sad

Plavusa ili crnka??? Manite se prica i uzivajte!

Autodelta GT Super Evo.

The new Autodelta GT Super Evo thus offers increased levels of torque (287 lb/ft at 4800 rpm) and more power (341bhp at 6,450rpm) through the incorporation of a larger intercooler and higher-flow injectors, boost which is now raised from 0.35 to 0.5 bar, and engine re-mapping. The car's 0-60 mph time is shaved down to 5.2 seconds, while the main change apparent to the driver is in the substantial improvement in both the mid- and high-range acceleration.
                        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• 156V6
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 415
                          • BEOGRAD

E da Sale nisi rekao glavno jel pogon i dalje suvereno na FWD

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Sa tolikom snagom Autodeltine varijante tesko da je auto sa prednjim pogonom "suveren" ma kako utegnut bio. To je ipak preterivanje, mada ti ljudi u Autodelti to sto rade stvarno rade kvalitetno. Svidja mi se verzija motora 3.7 bez kompresora.
                            Inace, interesantno je uporediti perfomanse Alfe GTV 3.2, Alfe GT 3.2 i Brere 3.2. Stara dobra GTV ide 255km/h (a 3.0 od 220ks isla je 250), najbrza je do stotke i jedina je Alfa 3.2 koja nije imala probleme sa trakcijom na testovima (posle nje u tom delu najbolje je prolazila 156 GTA, pa tek onda GT, a najgore se pokazala 147 GTA). GT ide 243km/h, a Brera sa 260 ks (doduse 4wd) 240km/h...sta ti je progres! Tipova platforma je zakon!
                            Bez obzira na to nadam se da cu za koju godinu (ako budem dobar ) sebi priustiti GT 3.2. Treba iskoristiti priliku i kupiti moderan auto sa poslednjim pravim Alfinim sestakom u krajnjoj i najboljoj verziji.

Comment

• 156V6
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 415
                              • BEOGRAD

Ne slazem se sa tobom,za Autgodeltu mit od 250KS na prednjim tockovima odavno nije prepreka...da naravno da prednji tockovi koji "nose" citavu snagu kao i celo teziste plus trakcija i pomocni sistemi i sve ostalo imaju neubicajeno tezak zadatak da valjano prenesu tu snagu na podlogu ali ipak je to Alfa koja je od neceg nemoguceg napravila sad vec uobicajenu stvar.

U drugom delu tvoje poruke mislimo isto i meni je san uzeti kroz dve-tri godine neki 3.2 vrh sestaka i tu zastati(realno i to je prejako za grad)

Uopste ne mislim da je vise pitanje toga da im se vise isplati FWD da prave od RWD-a zbog kesha koliko zbog cistog prestiza da rade ono sto se drugi ne usudjuju jer je cinjenica mnogo lakse napraviri auto od 350KS i staviti ga na zadnji pogon...jednostavno vole da guraju malo prst u oko drugima

Comment

Working...
                              X