E, Milose da si video taj isti auto pre jedno mesec-dva kad je doteran u taj Alfin servis u Hrvatskoj. Auto je unutra bio bukvalno kao svinjac, Bogu plakati...a i spolja je bio katastrofa. Mozes negde na alfisti.hr. naci te slike pre sredjivanja.
@starac
kod hrvata sam ga i nasao, nisam video fotke pre, ali je zaista lepa, i boja je malo specificna (nije bas ucestala)...
obozavam taj auto, i nadam se da ce nam biti dostupan za par godina...
ili ako ne bude rekao sam mu (automobilu) na sajmu : "NAPUNICES TI 30 GODINA, KUPICU TE JA"...
Kad se pojavi Brera retko ce ko vise kupovati GT jer se poklapaju u svemu, a Brera je jednostavno novija... GT ce biti pastorce u gami, a steta jer je fin auto. Ali, zato ce da joj rapidno pada cena kao polovnoj kupovini.
A sa lambo vratima ces moci da je kupis pre nego serijsku - te stvari se ne cene kada se kupuje auto.
I ja sam misljenja da je GT lepsa od Brere i to je Alfa koju bih rado kupio. Inace ne verujem da ce da im padne tako lako cene jel su relativno jos uvek sve nove.
The new Autodelta GT Super Evo thus offers increased levels of torque (287 lb/ft at 4800 rpm) and more power (341bhp at 6,450rpm) through the incorporation of a larger intercooler and higher-flow injectors, boost which is now raised from 0.35 to 0.5 bar, and engine re-mapping. The car's 0-60 mph time is shaved down to 5.2 seconds, while the main change apparent to the driver is in the substantial improvement in both the mid- and high-range acceleration.
Sa tolikom snagom Autodeltine varijante tesko da je auto sa prednjim pogonom "suveren" ma kako utegnut bio. To je ipak preterivanje, mada ti ljudi u Autodelti to sto rade stvarno rade kvalitetno. Svidja mi se verzija motora 3.7 bez kompresora.
Inace, interesantno je uporediti perfomanse Alfe GTV 3.2, Alfe GT 3.2 i Brere 3.2. Stara dobra GTV ide 255km/h (a 3.0 od 220ks isla je 250), najbrza je do stotke i jedina je Alfa 3.2 koja nije imala probleme sa trakcijom na testovima (posle nje u tom delu najbolje je prolazila 156 GTA, pa tek onda GT, a najgore se pokazala 147 GTA). GT ide 243km/h, a Brera sa 260 ks (doduse 4wd) 240km/h...sta ti je progres! Tipova platforma je zakon!
Bez obzira na to nadam se da cu za koju godinu (ako budem dobar ) sebi priustiti GT 3.2. Treba iskoristiti priliku i kupiti moderan auto sa poslednjim pravim Alfinim sestakom u krajnjoj i najboljoj verziji.
Ne slazem se sa tobom,za Autgodeltu mit od 250KS na prednjim tockovima odavno nije prepreka...da naravno da prednji tockovi koji "nose" citavu snagu kao i celo teziste plus trakcija i pomocni sistemi i sve ostalo imaju neubicajeno tezak zadatak da valjano prenesu tu snagu na podlogu ali ipak je to Alfa koja je od neceg nemoguceg napravila sad vec uobicajenu stvar.
U drugom delu tvoje poruke mislimo isto i meni je san uzeti kroz dve-tri godine neki 3.2 vrh sestaka i tu zastati(realno i to je prejako za grad)
Uopste ne mislim da je vise pitanje toga da im se vise isplati FWD da prave od RWD-a zbog kesha koliko zbog cistog prestiza da rade ono sto se drugi ne usudjuju jer je cinjenica mnogo lakse napraviri auto od 350KS i staviti ga na zadnji pogon...jednostavno vole da guraju malo prst u oko drugima
Comment