pa jeste li ih izbegli? daj nam neka iskustva sa tim elektronskim pomagalima, pogotovo po kisi me zanima, kako lezi gt sa svim tim sr* iskljucenim?
Alfa Romeo GT
Collapse
X
-
Izbjego sam ih naravno ... ali bez svih tih dodatka kao kontrola stabilnosti . nije lako vozit alfu na pisti .... :x
Naravno da bez ABS u naglom kucenju GT i 156 nakojem smo probavali naglo kocenje zakluca kocnice i auto samo klize napred kao na ledu ...
Jednu stvar koju nisam znao da je toliko vazna je ABS . bez ABS jako je tesko izbjegavati razne opasnosti na cesti , specialno na vrjeme kocenja ...
Ja sam vec pozavao te elektronske pomogovace kao ASR u Alfi . to je postojalo u mojoj 147 ....
Iz mog iskustva i na cesti sa 147 i od kursa , noce Alfe je jalo lakse vozit sa pomogovacima ali nije uopste FUN ...
Pavle 75
Comment
-
-
vec je pisano o ovoj novitecovoj GT!!! Koga interesuju detalji neka ode na novitec-ov sajt pa neka pogleda koje su sve prepravke radjene i koliko sve kosta.
Comment
-
-
Prema izboru citalaca sajta B92 Alfa GT je izabrana za najlepsi auto u klasi do 35000evra (trostruko vise glasova od nove BMW 3-jke i novog Passat-a), a u apsolutnoj konkurenciji je druga iza BMW M6, a ispred Mercedesa CLS. Nije lose s obzirom da auto nema nikakvu marketinsku i prodajnu promociju ovde, a da o progermanskom raspolozenju vozaca u Srbiji da i ne govorimo...
Comment
-
-
BRABUS ,
Cjena ovog kursa i ove skole nije uopste jetino , moras razmujetida u kursu se koriste stalno nove Alfe bez prestanka ...
Ovaj kurs ja nisam platijo nego to mi je uvoznik Alfa Romeo u Izraelu dao meni kao poklon ...
Sami Kurs koji je tri dana , 10 sati svaki dan , u kojem se voze sve Nove Alfe koje posyoje i GTA verzije ,,,
Sami kurs kosta oko 1800 Eura . ja sam imao i avijonski let iz Izraela do Italije ' Milano i tri noci spavanje u 5 zvjezdica hotel u grau Parma koji je blizu skoli ...
I da ne zaboravim svih obroki so bili vec placeni unapred , svaku vecer smo bili u drugom restoranu u Parmi ...
Sve sve skupa je kostalo oko 4000 Eura !!!!!
Dobar poklon ahh ?
Pavle 75
Comment
-
-
Originally posted by shaul75Ovaj kurs ja nisam platijo nego to mi je uvoznik Alfa Romeo u Izraelu dao meni kao poklon ...
Pavle 75pa zamislite da odemo u deltu i trazimo tako nesto..........................................
Comment
-
Comment