Ja provozao 166 v6 3.0 jedan krug i nemam reci... avion. Pamet nema tu sta da trazi. Taj automobil pouzdano sluzi samo brzini i nikome vise. I to sa velikom kolicinom stila i arogancije. Mene to udobno komforno i pouzdano vise asocira na nekog pasata... Ali to je samo moje malo iskustvo sa 166.
Alfa 166 - iskustva potrebna
Collapse
X
-
Originally posted by CikaKureA kako danas cujem na TVu, u najavi je 169, sto ce pozitivno da se odrazi na pad cena modela 166...
Comment
-
-
da, da... definitivno podcenjen i stvarno ne kapiram u cemu je fazon... OK, 156-ca jeste lepsa i ima jaci karakter, ali 166-ca je stvarno ladja, i unutra izgleda kao retko koji automobil... a i udobnost je za svaku pohvalu... Ja sam imao prilike da vozim 2.0 V6 TB, u totalnom fullu, momo koza, senzori za kisu, el. sedista sa grejacima... ma sve moguce perverzije... A ide razbija... ima ubrzanje k'o da je od plastike napravljena ta grdosija... Bio sam mnogo puta u iskusenju da je pazarim i mislim da cu na kraju podleci istom...156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
Generalno, vecina automobila te klase je potcenjena, a kod 166 je to bas vidljivo. Nema neke razlike u ceni izmedju 156 i 166 kao polovne, a kod novih je razlika bila dosta veca. Slicno je kod Opela i razlike izmedju Vectre i Omege. Ljudi koji kupuju polovne automobile biraju obicno kompakt klasu i cena je u stvari odraz ponude i potraznje!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Vidim da vas malo ima vlasnika 166-ica?!?! Kod nas ih sad na svakom čošku, mislim da je to best buy auto u toj klasi. Bilo koji motor je dobar u ovom autu, pa čak i 2.0ts ako neideš pretjerano na autoput jer za njega je to ubijanje, težak auto, veliki otpor zraka i dr. najbolje je 2.4 JTD 150ks ili 3.0 V6 a da ne spominjem 3.2 V6 i 2.4 M-jet
Comment
-
-
Pa pazi max brzina nije toliko bitna jel je ti nikad neces voziti non stop max brzinom, mnogo su ti bitnija meduubrzanja pri preticanju i sl. a sa TS 16v bas se neces mnogo usreciti sa tolikim automobilom, msilim to je moje misljenje nisam probao auto, ali kad bi ja uzimao auto verovatno bi se odlucio za 2.0 cisto zbog troskova odrzavanja i registracija, normalno kad bi imao para da sipam corbu svakako bi isao na nesto jace.
Comment
-
-
Ja sam uvek za varijantu da se od dva ponudjena auta uvek uzme brzi,ali kako je registracija auta preko 2000cc preskupa a potrosnja enormna,mislim da je 166 2.0TS best buy. 0-100 za 9.5 s,V mah 213km.To je vise nego dovoljno za tecnu voznju i preticanja,naravno ne za preticanje u petoj brzini,ali kada podignes obrtaje vuce bez problema.
Comment
-
-
Vozio sam u nekoliko navrata 166 2.4jtd uglavnom po auto putevima Austrije i Ceske, auto je zaista sjajan, cilj je jednostavno ubaciti u 6-tu brzinu i to je to. Nazalost auto je "malo" tezi od 156 tako da 2.4jtd iako ima sjajan obrtni momenat ne deluje tako "poletno", medjutim kada se nagazi zaista ide. Jedina mana (po meni) kod 166 sto se unutra ama bas nista ne cuje...doduse auto i jeste namenjem "business" kupcima...Virus ALFA+
Comment
-
-
Ne znam koliko ce ti moja iskustva biti od koristi s'obzirom da sam kupi Alfu 166 2.0TS pre 3 dana. Naime, sa njom sam presao oko 400 km i mogu ti reci da sam iznenadjen potrosnjom. Po gradu ide oko 10,7l/100km a na otvorenom 8,7l/100km. Moja gradska voznja je Banovo brdo-Sajam, a na otvorenom sam isao do Panceva... Inace auto se nemoze porediti sa 156-com, tezi je, udobniji i odlicno izolovan od buke ( na zalost ne cujes rezak zvuk 2.0 motora....).
Comment
-
-
Comment
-
-
Vidim da je tema malo ozivela. Ajde Ljubo kad budes odradio neki osnovni servis ili nesto slicno, poseti malo sledeci link viewtopic.php?f=304&t=9351
pa nam daj neke odgovarajuce informacije iz prve ruke.
Ako nije tajna, kako si finansijski prosao sa uvozom auta, kad se presaberes posle pljacke od strane drzave na ime carine i nakon placanja pdva?
Comment
-
-
Evo kratkog opisa kako sam dosao do kola i CENA NARAVNO!!!! Sa teme Alfa 166 2.0 TS Distinctive
Hvala vam svima na lepim zeljama... Inace, auto je proizveden 2001 u oktobru, prva registracija mart 2002 i navodno je presao 44000 km. U kilometrazu sam bio sumnjicav i uzeo sam auto na probne table 3 dana; Odvezao kod majstora, uradili dijagnostiku, pregledali motor (skinuli zastitu odozdo da vidimo da li je motor pran i iznenadili se kada smo videli da agregati kao sto su alanser i alternator jos uvek imaju zuti vosak na sebi), koseve, vesanje i trap i automobil je bez ulaganja. Svi filteri su preomenjeni na 39580 km kao i ulje, gume na 30000 km. Cim budem imao vremena slikacu unutrasnost malo bolje da vidis najlon na tapacirunzima zadnjih vrata i lajsni... Sve u svemu ukazuje da je auto zaista toliko presao. Kostao me je 8400 eura, inace prvobitna cena je bila 9000 ali s'obzirom da sam kod Dejana (FauVe) uplatio 156-cu pre dva meseca skinuli su mi cenu za 600 evra zbog avansa i registrovali mi auto privremeno 3 dana da ga provozam i pregledam. Naravno, nisam propustio priliku i priustio sam sebi pravi dozivljaj od voznje...
Comment
-
Comment