u popisu za 146 ne postoji ni 1.6 16V Boxer (a nigde ga ne mogu ni naci)
Ali ima 1.7 16V Boxer...
Ovo su podaci za "95 - moja je "98.
Jel moguce da je 1.7 registrovan kao 1.6 ?
izgleda da ima tu dosta problema prilikom registracije naime nigde recimo nisam video da na alfi stoji oznaka 1.3 nego su samo 1.4 tako da ja mislim da je to motor taj jedan te isti i da je on 1360ccm.
Takodje kod mog duga je pogresno upisano u saobracajnu da mu je 1.4 boxer snage 103 konja sto je nemoguce vec su oni nasli u katalogu pri prvoj registraciji ona 1.4 TS i to upisali.
Bas sam video pre neki dan jednu alfu i lepo pise na njoj 1.7 16V tako da tu nema greske i video sam boxere od 1.6 i to su oni od 8V.
Sad dokle su se proizvodile sa boxerima to je jako diskutabilno jer ima puno podmladjivanih auta kod nas, ja recimo sto sam nasao u oglasima sa boxerom je 1997.
meni se cini da sam negde cuo da su boxer motori u 145/6 prestali 1997 mada ljudi u oglasima pisu sve i svasta to su mahom preprodavci koji ne znaju razliku izmedju ts i boxer
Konkretno moj drugar koji je kupio boxera za koji trazi 4800 eura i kaze da je 1998, a auto je tako ocigledno 1995 da to nije normalno!
Cak i on to kaze ali kao prva registracija je 1998 i to se racuna!
Svasta ljudi rade, samo treba biti pametniji od njih, a naravno da im i uspeva jer glupljih ima koliko hoces, verovatno ce i od njega neko kupiti to cudo...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Poz svim kolegama
Imam Alfu 145 1.8 TS, nisam stigao jos da postiram slike i da se predstavim svojim autom. Ali uskoro cu i to resiti...elem, interesuje me da li neko od vas zna za neki dobar auto otpad gde ima alfi u Vojvodini, trebale bi mi neke stvarcice.....hteo bih da nabavim hromirane brave za vrata (unutra) i hromirane krugove oko obrtomera i km sata, kao i za ventilacione otvore....video sam da neke alfe 145 to imaju kao stand. opremu. Malo sam skeptican sa onim plasticinim imitacijama......i jos me interesuje da li neko moze da mi preporuci gde mogu da mi naprave bele pozadine za km sat i obrtomer, ali da bude odradjeno kako treba.....
Eto za sada toliko, pozdrav iz SU
Pa to ti je restyling varijanta od 1999. godine su radjene takve, treba samo da kupis oglase, pretrazis tamo medju onim brojevima ko ima neku rasturenu tog godista i to je to! Mada su najkvalitetnije odradjene ove 1997-1998!
A sto se tice rucica za otvaranje vrata to imam ja na mojoj 'ti' i nisam vise nigde video! Verovatno i to na otpadu!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
...pa jeste, otpadi su jedina varijanta....mada ih kod nas bas i nema puno, tj. ima ih ali su uglavnom golfovi dvojke i ta siroko komercijalna vozila...ali jos uvek nisam presao preko u Madjarsku, verovatno cu tamo naci....ako cujete ili vidite negde tako nesto javite....elem sto se tice bele pozadine za satove, hvala za uputsvo, stvarno je ok...ali imam jos jedno pitanje za one koji su to probali...kada rastavim sve i skinem stare podloge interesuje me da li na njima oni delovi gde pisu kilometri i gde je Alfin znak..... da ali su oni providni pa su osvetljeni sa diodicama koje se nalaze iza ili su fluorescentni pa su osvetljeni sa nekim diodama od gore ili sa strane....pitam to jer ako skinem i napravim bele pozadine bez proreza velike su sanse da ti delovi nece biti osvetljeni a to je onda bezveze.... )) nadam se da je pitanje razumljivo..
Mislim da gresis kad su otpadi u pitanju, ustvari uveren sam! Ima ih mnogo i nije problem naci to nesto sto trazis, pogotovo za 145\6 samo je pitanje cene jer svi lupaju po usima!
Sto se tice pozadine na cajgerima, najbolje je to uraditi na kompjuterima, Autocad ili tako neki program! Vrlo je jednostavno a mozes ubaciti i grb Alfa Romeo i stosta nesto!
Ali uvek se vracamo na staro, Alfa je sama po sebi lepsa od svih drugih automobila i nema potrebe za bilo kakvim izmenama, naravno sitnice ali samo i iskljucivo sitnice!
...slazem se da je Alfa lepa sama po sebi, ali beli satovi meni simbolizuju sportski auto......posto mi je auto tirkizno plav, i spolja je neverovatno atraktivan, a pod haubom je 140 KS svrstavam ga u sportsku spravu...barem za moje gradkse pojmove i uslove.....mislim da ta modifikacija nece puno da remeti izvornu lepotu, naprotiv cak ce staviti potpis....moje misljenje je da je razlog zbog koga Alfa to nije fabricki uradila su jaci modeli, koji to imaju kao standard.....sto se otpada tice znacila bi mi bilo kakava info, jer kao sto sam i rekao u Subotici je dosta tesko naci bilo kakvu Alfu 145/6 na otpadu, jer i kad stignu uglavnom se prodaju cele i posle se nekim cudom nadju na putevima.....a retko ko ce pristati da mi cupne neke tamo sitnice jer posle ne moze da je proda....kako je drugde ne znam, zato sam Vas i pitao za savet.....
Ja sam za delove isao i za Sabac do kog imam i vise od 130 kilometara tako da nisam ni mislio da ces da nadjes nesto u obliznjoj trafici!
Rekoh ti lepo, okreni oglase i kad nadjes tog sto ima sve to sto ti treba onda lepo dogovori sa njim da ti to posalje Overnight Express-om a svi oni to rade!
Comment