Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Kako skinuti centralnu konzolu na 145/6?!

Znaci odvrnuo sam dva inbus srafa na vrhu, skinuo levo i desno one tapacirunge tu se nalaze jos po jedan sraf, onda skinuo pepeljaru i tamo su jos dva i to je to!

Ali... Negde na sredini se jos vezuje, ne znam kako i gde ali ne ide napolje!

A sve to ustvari zato sto mi ne sijaju one tri puljke za temperaturu, ventilator i gde da duva! A sve drugo sija, hmmm...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Milos
      CBC Senator XXL
      • 12.05.2005
      • 700
      • Beograd, carraburma

oko piksle ima 4 srafa, dva gore, dva dole, zavuci glavu sa nekom baterijskom lampom pa ces ih videti. i ne zaboravi da iscupas one preklopnike od ventilacije, i pazljivo sa tim... uzmi kljesta i stavi neku krpu preko da ne ostetis plastiku...

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Skinuo sam ta 4 srafa i skinuo jos dva iza!

Znaci moraju i knobovi da se vade?! Probacu tako...
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Bane
          CBC Senator XXL
          • 30.05.2006
          • 344
          • Konjarnik Bg

ispred suvozaca postoji plastika u boji tapacirunga ima sraf sa strane kad otvoris vrata nju skines i videces jos jedan sraf koji drzi sredinu.

Comment

• Bane
            CBC Senator XXL
            • 30.05.2006
            • 344
            • Konjarnik Bg

Originally posted by bojanTI
            Skinuo sam ta 4 srafa i skinuo jos dva iza!

Znaci moraju i knobovi da se vade?! Probacu tako...
            jedva nadjoh pogledaj ovde http://www.alfisti.hr/uputstva/boxer_izmzar.pdf

ne moraju ide sve zajedno.

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Samo sto je kod mene nova, restyle tabla! Ali svakako si mi pomogao, hvala!

Usvakom slucaju cu morati da skidam knobove, probao rukom i nema sanse, moracu sa klestima i nekom tkaninom, ili odvijacem...

Comment

• Bane
                CBC Senator XXL
                • 30.05.2006
                • 344
                • Konjarnik Bg

sad sam se setio da sam ih i ja morao skinuti kljesta i krpa.

pozdrav

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Uradjeno!

Levi i desni sam skinuo sam malim srafcigerom i islo je lepo, ali onaj u sredini je imao neki prsten i tesko je izasao pa sam uzeo papagajke i gumu! Zamenio sve sijalice i sad je sve super!

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Evo da ne bude da ovde pricamo samo o kvarovima, nasao sam na jednom engleskom forumu slike jedne 145 Quadrifoglio, ovakvu nisam jos video kod nas!

Ono sto mi je bilo najzanimljivije je da je placena samo 2600 eura!

Comment

• to je ono kako kaze italijan...prava alfa...neznam kod vas, ali u Mk nema nijednu....pozdrav

Comment

• Milos
                        CBC Senator XXL
                        • 12.05.2005
                        • 700
                        • Beograd, carraburma

vrh vrhova!

Comment

• goshkealfa
                          CBC Član
                          • 20.10.2006
                          • 91
                          • Pozarevac

Samo se pozeleti moze...Extra
                          Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

• bojanTI
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2006
                            • 870
                            • Pancevo

Hej ljudi nesto razmisljam, evo ovi sa 33 stalno raspredaju o tome kakav je boxer, pa ne znam kako je trip voziti je i ostalo...

Naravno sekta 75 opet o zadnjoj vuci, tripu 75-ice i ostalo...

Nesto bas i ne vidim da se o 145/6 govori u nekom od ovih oblika, jednostavno ova dva modela nemaju neku proslost u sportu, ustvari nikakvu, a nesto se o njima i ne prica kao o drugim modelima...

Zamisljam sta ce se desiti za par godina jos, nece valjda da padne u zaborav eto jednostavno kao neko prevozno sredstvo?!

Neka me neko razuveri...

Comment

• veXon
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2006
                              • 571
                              • Beograd, Vozdovac

Cemu ta briga? Pa reci neki model koji je pao u zaborav??? Alfa je alfa i uzivaj sto je imas i ne kvari drugima taj dozivljaj

Comment

• Milos
                                CBC Senator XXL
                                • 12.05.2005
                                • 700
                                • Beograd, carraburma

normalno je da ce da se najpre zaborave 'nasi' modeli (145/6) iz tog vremena, apsolutno nista nisu novo doneli niti napravili neki pomak, kako s konstruktorske strane tako i sa polja krajnjih korisnika koji ih ne cene mnogo... da se ne lazemo alfe iz vremena 90'-tih su najlosije alfe koje su napravljene do tada, sve je postalo komercijala...

155 ipak ima onu svetliju stranu price, jaci motori, robusniji izgled, rezultati sa takmicenja, bez obzira sto se radi o maltene istoj koncepciji i podvozju ovih modela...
                                kod 164 cini mi se prica je slicna, nju mozda poznavaoci najvise cene...

Originally posted by bojanTI
                                evo ovi sa 33 stalno raspredaju o tome kakav je boxer, pa ne znam kako je trip voziti je i ostalo...
                                Naravno sekta 75 opet o zadnjoj vuci, tripu 75-ice i ostalo...
                                svaki cigo svoga konja hvali, ali naucili smo da se ne mesamo drugima u fetish, barem ovde na forumu...

Comment

Working...
                                X