Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

E da i kakva su nam to crazy svetla, drugar pre neko vece vozio ispred mene pa me zove na mob i tripuje me kako imam xenone, kaze braaaateeee menjaju boje kako skakuces po rupama i mnogo dobro izgleda inace! Kako ja to da nabavim? Ja mu kazem kupi alfu i prekinem mu vezu...
    E da lik vozi golfa 4 fensi ovo ono...i stalno me tripuje kako je alfa sranje...

Comment

• flugzeug
      CBC Član
      • 17.05.2006
      • 98
      • Beograd-Banjica

Meni lici na cevke od servo ulja! Tako nesto izgleda na TS-u, na istoj je strani ali znatno nize! Znate onu, koja ide ispod hladnjaka pa nazad, valjda se servo ulje tu kao malo ohladi!
      sto brze to bolje

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Vrlo lako moze da bude da je to...

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Originally posted by Majstor BOB

`fala CARUUUUUUU!
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Danas sam gledao spod auta,i nigde pored rezervoara nemam taj filter!? Jel moguce da ga nemam?
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Kod Alfe u Srbiji je sve moguce...
              Videcu da pogledam u manual-u pa ti javim...

Comment

• flugzeug
                CBC Član
                • 17.05.2006
                • 98
                • Beograd-Banjica

Ma mora da je tu! Nije bas pored rezervoara, vise je ispred, prema motoru! Pricvrscen je za pod auta poprecno, jednom ovecom sajbnom.
                sto brze to bolje

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

I ima neka zastita(pleh) ispod tako da ga mozda nisi video...

Comment

• Flavio
                    CBC Senator XXL
                    • 13.06.2006
                    • 1926
                    • 012 Centar
                    • KaraWagon 1.4T.Spark

Po vasoj prici,to je resenje kao i na 155.Ta zastita je onda plasticna,stoji priblizno gde sedi putnik koji se vozi iza suvozaca(samo odozdole,naravski).E sad,mislim da su ranije bile price na forumu kako neke verzije 1.4 T.S. nemaju filter benzina pa pretresi malo "Servizia areo" ili ... daj broj sasije pa da vidimo sta veli ePer za "filtro di benzina" ?

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Primetio sam da posle duge voznje,uglavnom po gradu,kad izadjem iz auta,osecam neki cudan miris, kao pokvarena *aja ili tako nesto ubudjano,znaci kao da sagoreva pokvarena *aja a ne bezolovni benzin,ujutru kad ga upalim oseca se karakteristican miris benzina ali kad je auto zagrejan,pokvarena kuvana *aja
                      Ima li neko slicnih iskustava?

Comment

• viktorpop
                        CBC Član
                        • 23.05.2006
                        • 17
                        • Kraljevo

Filter od benzina je ispod auta (na patosu, odozdo) blizu rezervoara, prati cev odvoda od rezervora ka motoru i mora da sretnes uzput i taj gorivni filter, nadam se da nisam promasio temu.
                        Ali ovo mirisu pokvarenih jaja me podseca na na onaj vic sa onim likom sto su mu odsekli obe noge zato sto su mu farmerke pustale plavu boju cas na jednu cas na drugu nogu. salim se , ali stvarno, svasta sam cuo da se Alfama desava ali ovo prvi put. Jedino ako nisi nabacio neku crkotinu, ako si presao preko nje, pa je auspuh zagrejava i ispusta miris. Uhhhh bas sam grozan... sorry podigni na dizalicu pa pogledaj, desavalo se da ljudima smrdi izgorela plastika pa je bila kesa zalepljena na lonac.

nadam se nikog nisam uvredio, pozdrav
                        Jednom Alfa uvek Alfa

Comment

• Durango
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2006
                          • 590
                          • Zemun, Srbija

Taj miris pokvarenih jaja odnosno sumpora dolazi od katalizatora. Nisam siguran ali mislim da uzrok tome moze biti malo bogatija smesa (mozda lambda sonda ne radi kako treba).
                          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

E to je odgovor koji sam ocekivao,to je i moje misljenje ali bolje da pitam!kako se posle zamene lambda sonde restartuje ista(ne mislim na samu sondu nego na sistem ocitavanja) i da li to uopste treba da se radi?

@viktorpop Crkotina a? tako ti za moju alfu a?

Comment

• Luki
                              CBC Početnik
                              • 10.09.2007
                              • 6
                              • Beograd-Rušanj

100% je katalozator, to se i meni desavalo, bas kao na jajca smrdi ili mirise kako god. Ja sam razlupao sace u katalizatoru, vratio sve na svoje mesto i vise ne smrdi. E sad onaj rezak zvuk se mnogo vise cuje kada je katalizator razlupan, u slucaju da neko planira da skida katalizator.

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

Pa sto si razbio sace covece?
                                Mogao si da ga prodas za 40 evrica...

Comment

Working...
                                X