Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Ja sam to zavrsio preko vikenda i nema nikakvih srafova ispod tih prekidaca za grejanje,znaci samo dvaa imbusa gore,4 da se skine piksla,2 ispod piksle po 1 sa leve i desne strane ispod tapacira i to je to za centralnu konzolu, a kontrolna tabla 2 imbusa,skine se plastika i 4 imbusa unutra,sve se lako skida i na svemu pise mart 1999(na svakm delu)

Zamenio sam sijalice koje nisu radile a promena pozadinskog svetla je skoro nemoguca,na samoj plastici satova ima nalepljena zelena folija a inace nju je nemoguce skinuti,tako da je sve ostalo po default-u
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

koliko bi realno trebala da kosta zamena zupcastog kaisa,spanera i rolera za 1.4ts,mislim samo ruke?
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

oko 4.000 - 5.000 din
        .

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Uh super,meni ovaj moj trazi 30e,ja mislio to nesto prosto,skines poklopac,odsrafis spaner,roler, zamenis kais i to je to... jel ima sanse da se nesto tu z..ebe,ova cena od 30e me sad malo uplasila

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

ako za*ebe, za*ebao je svoj posao za ceo zivot. to je veoma pipav i odgovoran posao koji ja sam na kecu ne smem da radim a prostije je duplo a i potencijalna steta je mizerna spram eventualne na 16V...

to se radi jednom u 70.000 (skoro svi majstori preporucuju na 50.000, bar kais). tako da... ulaganje od 30e je vise nego smesno

ako ti zent, idi kod nekoga s preporukom

btw, postoji alat za to. umesto jednog od nosaca bregaste usrafi se neki alat (da, dobro citas, skida se i dekla. pripremi se i za trosak za dihtung dekle ako treba (600-700din)) koji fiksira bregaste na mrtvo i sanse da pogresno uzupcis motor sa tim alatom su prakticno 0.
            .

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

ako ti zent, idi kod nekoga s preporukom
              Pa gde bre danas ima pouzdanih majstora... i ovaj je na preporuku

Comment

• Darth Nihilus
                CBC Senator XXL
                • 13.04.2005
                • 417
                • Srbija, Paracin

Do?i u PN, imaš dvojicu koji to mogu da ti urade. Jedan ima alat za fiksiranje bregastih, natero ga da kupi , a drugi to radi od oka, na znanje. Preporuka je ovaj drugi. Problem je da ga nagovorim da ti primi auto, pošto radi samo nemce, Opel i samo moju Alfu.
                Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• GT
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2006
                  • 337
                  • Beograd

Ili... Najavi se Deshi i reci mu da nisi iz BG, covek ce sve da ti odradi perfektno i u dogovorenom roku! Danas sam uzeo auto od njega, do duse bio je tamo tri dana ali ja sam mu rekao da ne zuri, samo da namesti, a bilo je Boga mi dosta toga, ceo spisak sto gluposti, sto malo bitnijih stvari, a da budem iskren sumnjao sam de ce sve uspeti, ali to je jedini majstor kod koga odvezes auto i ne mislis, sve pohvale!
                  Kazi mu da ti treba za isti dan, verovatno ce ti reci da dovezes u 9 ujutro i gotovo do 5 posle podne, sto bi verovatno bilo i da si odavde...
                  "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

Da naravno,prvo cu da puknem 50e za gorivo i putarinu a onda cu jos isto toliko majstoru a uz sve to jos i da se mucim da dolazim,jel ste bre vi normalni

Comment

• Milos
                      CBC Senator XXL
                      • 12.05.2005
                      • 700
                      • Beograd, carraburma

svojevremeno su dolazili sa ex-yu prostora na ugovoreni servis kod save - amaga! prelazilo se i do 500km da bi se uradio auto...

Comment

• Darth Nihilus
                        CBC Senator XXL
                        • 13.04.2005
                        • 417
                        • Srbija, Paracin

Originally posted by spanjeli
                        Da naravno,prvo cu da puknem 50e za gorivo i putarinu a onda cu jos isto toliko majstoru a uz sve to jos i da se mucim da dolazim,jel ste bre vi normalni
                        Raspitaj se malo bolje. Ima u Nisu servis koji radi Alfe. Neko mi je sa foruma dao broj, ali ga ja izgubio.
                        Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• spanjeli
                          CBC Senator XXL
                          • 17.09.2005
                          • 532
                          • Nis

Ma ima jedan servis koji radi samo alfe,ali sam sa njim u odnosima,(najvise me nerviraju ljudi koji ni ne pokusavaju da ustanove u cemu je kvar,sve menjaju bez obzira da li treba ili ne,pa to bih i ja umeo),
                          tako da kod njega necu,a ovaj cika sto treba kod njega da odradim je kao ljubitelj alfi i perfektno poznaje boxere ali TS...

Comment

• 230
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2007
                            • 775
                            • Semberija

Princip je isti za sva kola, i za Golfa, i za Pežoa, i za BMW, i za Alfu.
                            Ako nećeš da ti čačka neko za koga nisi potpuno siguran, onda oteraj u prvi Škodin ili whatever ovlašćeni servis i nek' ti oni zamene.
                            I ja sam taj posao plaćao oko 30e za fiat bravo 16v, prema tome nemoj da se plašiš jeftinoće.
                            To je nuspojava kod posedovanja Alfe: čim čujemo neku realnu cenu za nešto, mi odmah
                            155+75=230
                            VIVA LA VITA!!!

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Ja mogu da preporucim jednog majstora ali ti je malo daleko... Covek je i prisutan ovde na forumu, QV Lale, Dragan Lalovic, stvarno zna znanje i sto je najjace bio ja do njega prosle nedelje da mi pogledao auto onako ukupno, kaze ok u principu, svidja mu se, no poenta je da u tom momentu dolazi neki lik i nosi zadnju viljusku da mu se upresuje neki lezaj tek ce ti Dragan na to: "Od kog je to auta!? Da znas u startu, mi ne radimo nemacka kola!" Ja se odusevio...

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

Nego imam dva glupa pitanjca, od kako sam kupio auto danas je prvi put pala kisa... Kako se pali zadnji brisac? I sta je ono na levoj rucici sa strane, ima simbol kao maglovka ali nije, maglovke se pale na centralnoj konzoli pored sva 4 migavca?

Comment

Working...
                                X