nisam mogao vise da izdrzim
o cemu vi ljudi pricate???????????????????????????????????
ni jedan Alfa nije jeftina za odrzavanje ako cete je odrzavati kako dolikuje
na TS-u skuplje svecice! pa nisu menjaju se na 100000 hiljada
Bojane i kod mene su pozadi dobosi pa ne vidim da sam nesto u povoljnijoj situaciji! koji ti je odnos zamena plocica (napred-pozadi)
acasmc@146 "kulaza sa 40km/h u 3.-oj brzini ce me zadovoljiti"
AR33 1.7ie trosila 7l na otvorenom i 9l u gradu jesi li ovo merio isto pri kulazi u 3-oj ili je ovo podatak za tecnost brisaca.
Molim vas da se suzdrzite od lupanja.
Predlog za svakog ko hoce da poseduje Alfu neka od nekog prijatelja-poznanika uzme auto i provoza ako mu se svidja sta taj auto pruza onda je vise nebitno koliko to kosta jer ono sto Alfa moze da ti podari u voznji vredi svaki dinar koji ti je izmuzla a verujte moze dosta.
o cemu vi ljudi pricate???????????????????????????????????
ni jedan Alfa nije jeftina za odrzavanje ako cete je odrzavati kako dolikuje
na TS-u skuplje svecice! pa nisu menjaju se na 100000 hiljada
Bojane i kod mene su pozadi dobosi pa ne vidim da sam nesto u povoljnijoj situaciji! koji ti je odnos zamena plocica (napred-pozadi)
acasmc@146 "kulaza sa 40km/h u 3.-oj brzini ce me zadovoljiti"
AR33 1.7ie trosila 7l na otvorenom i 9l u gradu jesi li ovo merio isto pri kulazi u 3-oj ili je ovo podatak za tecnost brisaca.
Molim vas da se suzdrzite od lupanja.
Predlog za svakog ko hoce da poseduje Alfu neka od nekog prijatelja-poznanika uzme auto i provoza ako mu se svidja sta taj auto pruza onda je vise nebitno koliko to kosta jer ono sto Alfa moze da ti podari u voznji vredi svaki dinar koji ti je izmuzla a verujte moze dosta.
!!!
. Bio sam u tripu da je slaba, da ću da je zamenim i kupim 2.0, a sad mi je sve jedno. Kakvi su naši putevi i ovih 103KS je suviše. Na auto putu vozim 140, retko 180, po lokalu ne prelazim 3000rpm, jer nemam gde. Gužva, stani kreni, auto hladan... Lepo je imati više konjića, ali ako nađeš dobru 1.4TS uzimaj. Svi smo u tripu gas-patos, ali je stvarnost drugačija. Veoma retko se tako vozi.
nije losa ova TI? ako se i dopadne nekome, mislim da prvo ePER provera, pa onda u servis. kao sto se provuklo gore kroz postove, odrzavanje prethodnog vlasnika je vrlo bitno. da ne bi doslo do "gremlina"!
Comment