Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

nisam mogao vise da izdrzim
    o cemu vi ljudi pricate???????????????????????????????????
    ni jedan Alfa nije jeftina za odrzavanje ako cete je odrzavati kako dolikuje
    na TS-u skuplje svecice! pa nisu menjaju se na 100000 hiljada

Bojane i kod mene su pozadi dobosi pa ne vidim da sam nesto u povoljnijoj situaciji! koji ti je odnos zamena plocica (napred-pozadi)

acasmc@146 "kulaza sa 40km/h u 3.-oj brzini ce me zadovoljiti"

AR33 1.7ie trosila 7l na otvorenom i 9l u gradu jesi li ovo merio isto pri kulazi u 3-oj ili je ovo podatak za tecnost brisaca.

Molim vas da se suzdrzite od lupanja.

Predlog za svakog ko hoce da poseduje Alfu neka od nekog prijatelja-poznanika uzme auto i provoza ako mu se svidja sta taj auto pruza onda je vise nebitno koliko to kosta jer ono sto Alfa moze da ti podari u voznji vredi svaki dinar koji ti je izmuzla a verujte moze dosta.

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Bane zasto si nervozan?!

Da li je nesto skupo ili jeftino zavisi najpre od krajnjeg u lancu, a to je kupac ili korisnik i od njegove platezne moci, pa u skladu sa tim mogu da kazem da je odrzavanje Alfe 145 i 146 u granicama normale, jer za isto godiste i klasu nekog drugog proizvodjaca placas isto pa cak i vise!
      Ali ako gledamo odrzavanje nekog Yuga definitivno da je skupo, ali... To nema veze jedno sa drugim!

Nemojmo siriti pricu i praviti raspravu, stvarno ne vidim nikakav razlog za to, covek je lepo pitao, lepo mu odgovaramo, Bane ne razumem!

A sto se tice ovog 40 u trecoj, da ne OFF-ujemo-ne zavaravaj se! Potpuno pogresan stav!

Predlog za svakog ko hoce da poseduje Alfu neka od nekog prijatelja-poznanika uzme auto i provoza ako mu se svidja sta taj auto pruza onda je vise nebitno koliko to kosta jer ono sto Alfa moze da ti podari u voznji vredi svaki dinar koji ti je izmuzla a verujte moze dosta.
      Takodje istina i potpuno se slazem!
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Bane
        CBC Senator XXL
        • 30.05.2006
        • 344
        • Konjarnik Bg

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Bane legendo !!!

p.s.
          A zar ne bi trebalo "DeMoronizator" ?

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

da mislim da bi trebao da bude

Comment

• acasmc@200sx
              CBC Senator
              • 30.01.2007
              • 282
              • Mladenovac
              • BMW F31 320d

Originally posted by Bane
              osobito nam je drago sto si podelio sa nama svoj lek! sad se mi svi kao divimo tvojoj inteligenciji, kako si ti jedan cool tip, imas svoj stav, vozis 200 na sat, verovatno si i na kucnim zurkama najzabavniji! nazalost ti kvaliteti su potrebni za krstaricu. no cenim tvoju licnost! pozdrav!
              nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

posto mi je otvorena mogucnost nabavke auta sledece godine gledam svasta, u principu uvek se vratim na alfu ove ostale stvari su mi slabe tako da.... e sad i kod alfi gledam uglavnom sve, ali mi je najvise po meri 145... vozio sam 146 1.8 i bio prezadovoljan kako ide, ali mi je trenutno nesto lepsa 145 i troje vrata mi se vise dopada, ipak je to momacki auto.... e asd me zanima nekoliko stvari....
                1. cale je spominjao boxer motor, koliko je to pametno, uzeti boxer ili TS, ja sam nekako u fazonu TS
                2. zasto ima toliko malo 145 na oglasima svega nekoliko....
                3. jesam ambiciozan ali koliko je tesko naci QV ili 1.8mozda bolje 1.8
                4. kako idu ova sa manjim motorima znaci 1.4 i 1.6 nalazio sam performanjse na papiru ali mi to ne znaci previse dok mi neko ne da utisak..

ajd da vidim sta kazete da suzavam izbor

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Ovo oko Boxer vs Twin Spark mozes da pogledas par postova gore, situacija se nije izmenila za ova dva dana...

Sto se mene tice za automobil ove tezine, sve ispod 2.0 je, ako ne slabo, onda bar neubedljivo! Eventualno 1.8 sa "samo" 10 konja manje, ali kako neko rece, to se oseca i ja mu verujem!
                  QV ces naci jaaaaako tesko, a kad na to dodas da mora da valja onda si u veoma nezavidnoj poziciji kao kupac!

Sto se tice 1.4 i 1.6 hmmm... Ne bih da zvucim prepotentno i bezosecajno, ali zaista mislim da treba izbegavati 1.4, eventualno uzeti 1.6 ako uzimas za caleta, pa on nema potrebu da jurca, nego eto nek ima malo snage vise nego sto mu treba, sto je slucaj kod mene!
                  Da nisi vozio 1.8 pre ovoga bilo bi mozda i logicno da ti se kaze ono sto sam gore napisao, bitno je stanje, malo manje motor, ali ti si na jednom drugom nivou, treba ti prava masina!

Da sam na tvom mestu ja ne bih ogranicio potragu samo na 145, trazio bih Ti i QV, a u najgorem slucaju 1.8 od jedne i druge, plus sto bih takodje dobro obratio paznju na 1.7 16v boxer, mislim da ce te sve to zadovoljiti!

tuga jedna sto ne moze da se uvezu ove od 2000... A malo ih ima kod nas i to niko ne prodaje...
                  In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Sasha
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 4126
                    • Novi Sad

Evo jedne TI,
                    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Darth Nihilus
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2005
                      • 417
                      • Srbija, Paracin

Ja vozim 1.4TS i zadovoljan sam. Može da troši malo ako je ne maltretiraš, a može i da povuče i srče ko luda . Bio sam u tripu da je slaba, da ću da je zamenim i kupim 2.0, a sad mi je sve jedno. Kakvi su naši putevi i ovih 103KS je suviše. Na auto putu vozim 140, retko 180, po lokalu ne prelazim 3000rpm, jer nemam gde. Gužva, stani kreni, auto hladan... Lepo je imati više konjića, ali ako nađeš dobru 1.4TS uzimaj. Svi smo u tripu gas-patos, ali je stvarnost drugačija. Veoma retko se tako vozi.
                      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• acasmc@200sx
                        CBC Senator
                        • 30.01.2007
                        • 282
                        • Mladenovac
                        • BMW F31 320d

nije losa ova TI? ako se i dopadne nekome, mislim da prvo ePER provera, pa onda u servis. kao sto se provuklo gore kroz postove, odrzavanje prethodnog vlasnika je vrlo bitno. da ne bi doslo do "gremlina"!

p.s. lepo je videti da "presidente" ne spava!

Comment

• acasmc@200sx
                          CBC Senator
                          • 30.01.2007
                          • 282
                          • Mladenovac
                          • BMW F31 320d

evo jos jedne, sa zanimljivom cenom, ali i diskutabilnim godistem???

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=34902

kao sto rekosmo gore!

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

ova bela mi je sumnjiva
                            ne iygleda mi dobro....

el iyvodljivo prebacivanje motora iz 2.o a da papiri ostanu na recimo 1.4
                            u svabiji je QV 1000 evra gledao sam na mobile.de

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

1.4 motor je naizgled ogroman i glupi panduri ne mogu da provale nema sanse!

Comment

• luci
                                CBC Senator XXL
                                • 13.03.2006
                                • 1103
                                • odzaci

ja koliko znam svi TS motori su isti spolja nema razlike, ali traye i broj motora, to mi nije jasno kako se moye resiti

Comment

Working...
                                X