Alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Po meni ta metoda sa sipkom uopste nije merodavna,a i taj crni dim je klasika za dizele.Obrati paznju kada vozis po gradu iza nekog dizela,maltene svaki na trenutak zadimi...Najmerodavnije ti je da oteras kola kod dobrog majstora(recimo desa) koji ce ti pregledati ceo auto,i ovako ti sledi servis motora,po mogucstvu veliki servis...
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• alfa fan
      CBC Član
      • 29.09.2007
      • 57
      • Beograd

ma znam ja da svaki dizel malo "duvka"!jel mogu da vas zamolim da mi date desinu adresu i broj telefona posto ne mogu nigde da ga nadjem!Servis AMAG dere tj moj komsija Sava hehe ne smem ni da kazem koliko mi para trazi za servis cca oko 500 evra sto ja mislim da je mnooogoo,mislim pare nisu problem ali zasto bi mu dao toliko para ako ne moram josh jednom hvala puno!
      Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni

Comment

• veXon
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2006
        • 571
        • Beograd, Vozdovac

koristi search
        http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=25

Comment

• alfa fan
          CBC Član
          • 29.09.2007
          • 57
          • Beograd

Hvala puno!Nasao sam sve sto mit treba!nadam se da je sa motorom sve u redu videcemo!cim uradim servis javljam se da javim rezultate!

Comment

• alfa fan
            CBC Član
            • 29.09.2007
            • 57
            • Beograd

Auto je konacno kod mene jutros sam ga dovezao,auto je fenomenalan(nisam josh otisao u servis nedelja je),jedino sto mi je malo zasmetalo je blago lupkanje kod prednjeg levog tocka(mozda je stabilizator).Sve u svemu vuce ko nenormalan i sasvim sam zadovoljan! Eto samo da javim neke prve utiske!

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Konacno se pojavila prava naslednica 156, a to je 165!

Ko ne veruje, evo:

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• speedfreak968
                CBC Senator
                • 05.07.2005
                • 211
                • Beograd

ma photoshop je chudo!
                156 2.5 V6 24v

Comment

• alfa fan
                  CBC Član
                  • 29.09.2007
                  • 57
                  • Beograd

Ma kakav crni photoshop najgore sto i ja mislim da sam video ovaj auto ali nisam mogao da poverujem sta je stavio covek ima jedan BMW blizu mene sa Audijevim znakom pozadi!!!!!!!! znaci da ne poverujesh hehehe pravi cirkus.

Comment

• Dragon
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2006
                    • 963
                    • Beograd

Nije photoshop, keve mi! Snimljeno je u Krunskoj, zaustavio me semafor. U poslednje vreme gledam te Alfe kao da su ribe neke...jer planiram na prolece da promenim avatar sa jednom 165

Snimio sam je nekako telefonom kroz drugi prozor, al sam samo uvecao da se vidi. Taj lik je namerno zamenio 5 i 6 sto posto.

Uostalom:

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• veXon
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2006
                      • 571
                      • Beograd, Vozdovac

mogu samo jedno da kazem, svakakvih buudala ima....

Comment

• speedfreak968
                        CBC Senator
                        • 05.07.2005
                        • 211
                        • Beograd

mozda je mislio da je dobra fora
                        156 2.5 V6 24v

Comment

• alfa fan
                          CBC Član
                          • 29.09.2007
                          • 57
                          • Beograd

e ljudi kupio sam danas SAT Reviju dodatak vodic za kupovinu polovnjaka,tako da znate da ima vodic za kupovinu 156-ice lepo je sve opisano ali samo za motor 2.0 TS 2001 godiste.
                          Glavna mana im je kako kazu donji postroj a pazite sad presao je 70.500km za vreme testa su za servise(redovne) i kvarove koji su bil nepredvidjeni potrosili 174.067 dinara u ovlascenom servisu!
                          Audi A4 1.9TDI prema njihovom istrazivanju ima problem sa prednjim trapom i uzima mnogo novca tako da su zavreme testa potrosili 231.482 dinara. Sto niko ne govori da Audi ima manu sa prednjim trapom a Alfu pljuju kako je skupa za odrzavanje i kako ima problem sa donjim postrojom?????????????????

Audi je mnoogo skuplji a ipak svi pricaju bezi od Alfe to je uzas za odrzavanje mislim sta reci mora da ovi iz revije lazu

Sve cene su iz ovlascenog servisa znaci za Alfu Delta a za Audija Porche Ada Beograd.

Comment

• speedfreak968
                            CBC Senator
                            • 05.07.2005
                            • 211
                            • Beograd

Te izajave su davno postale arhaichne i odnose se na Alfe i "nemce" (chitaj pre svega Golf, Passat i Audi 80) iz 80-ih... Sada svi imaju multilink, aluminijumske elemente veshanja itd... shto je sjajno, ali ne za nashe posrane ulice... tako da svi moderniji automobili ovde ochas posla na*ebu... pitanje je samo chiji su delovi skuplji, a to se lepo vidi iz prilozenog u SAT specijalu... Pa nek "oni" i dalje kupuju nemachka vozila u nadi da ce proci jeftinije na putu... nek' im je sa srecom... Drugi problem bila je limarija, danas sve ozbiljne marke imaju pocinkovanu limariju, tako da ni to vishe ne pije vodu... Dakle, sve te idiotske izjave nemaju vishe veze sa mozgom... chista retardirana navika....
                            156 2.5 V6 24v

Comment

• alfa fan
                              CBC Član
                              • 29.09.2007
                              • 57
                              • Beograd

Juce mi komsija drzi predavanje kako je njegov passat vrh i kako je presrecan ja brate popizdim skrooozzz i kazem mu ulazi u moja kola....i vozi ti!!covek odlepio skroz kaze brate kako je ovo dobroooo......

znaci covek nije mogao de veruje ,kaze kako dobro lezi karavan ahm ja ga isparvih ejj tvoj je karavan moj je Sportwagon!

njega je veliki servis kostao u pm....uu Porseu naravno tako da mi se svi koji skacu po Alfi gade mislim ja sam nov alfista ali ne mogu da ih svarim vise majke mi ove sto voze nemce,samo priznajem Mecku jer je to vrh auto a sve ostalo so dalje od mene! Ljudi oko mene su mi zgadili NEMCE majke mi. Nemam reci.....

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Svi automobili sa aluminijumskim elementima u donjem postroju pate na domacim putevima. To je vec poznato sa VW, a takodje i sa BMW. Jedino sto oko toga postoji "zavera cutanja" kod njihovh vlasnika. Najvise volim kada se sretnu vlasnik Golfa IV i Passata i propituju kroz polusapat :"jesi menjao dosad podizace..." (za stakla - crkavaju non-stop)..."samo jednaput... "

Comment

Working...
                                X