Ako si gledao onu sivu 2.4JTD sa 17" Alessio trakastim felnama....znam lika koji je vozi...Kaze da ide ka luda itd ali da mu trosi ~9L+ kroz PG...Isto je godiste strajie od 2000...
ubrzanje\potrosnja 1.8 - 2.0 - jtd 156
Collapse
X
-
eov sam potrosio rezervar....i ispada okruglo 10L kroz grad...ja priznajem da volim da cujem ono zvizdanje iz auspuhatako da je moja vrlo cesto preko 3000rpm...
FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
ja VAS NE RAZUMEM,, AUTO IMA NAJVECI OBRTNI MOMENT NA 2000RPM,,, CEMU VOZNJA NA 3000 ,, U REDU JE KAD SE TRKAMO KAD GA CEPAMO ONDA PUN GAS ,, ALI PRI NORMALNOJ VOZNJI KAD NIGDE NE ZURIS JA NE PRELAZIM 2200RPM,, EVO SAD CU DA NAPRAVIM TEST SA 10 L CORBE I VOZICU IZMEDJU 2000,, I 3000 PA JAVLJAM I TO CE GAS STALNO BITI BLIZU MAXIMUMA,,
Comment
-
-
moze ona da ima najveci obrtni momenat i na 1000rpmali uzalud kad tada ne ide....ona tek krece na 2500...najljepse je voziti izmedju 2500 i 3500rpm...
FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
ako se ja dobro razumijem u dizel motore on ima najveci obrtni momenat na nizim obrtajima...npr 2000...ali tada ne vuce najbolje zbog da kazem konstrukcije motora...tek na visim obrtajima vuce bolje iako je obrtni momenat manji...ma neka neko potvrdi to ali mi reci da li ti auto bolje povlaci na 2000 ili 3000 rpm...FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
Comment
-
-
ne nisi u pravu auto najbolje povlaci u tom trenutku kada ima najveci obrtni moment,, to su cinjenice i ne mora niko da se ubacuje da razgovara o tome,, samo ti kazem ako mi auto isto vue na 2200 a malo slabije na 3200 zasto bi ga ja u laganoj voznji vozio do 3200 to mo nije jasno ,, kad ga cepamo onda je druga prica onda vozim do 4500
Comment
-
Comment