Lepo kazem da je kod majstora(Inace je tamno zelena kao onaj taxi,nemozes mi blicat iz tog razloga i zato nisam dosad rekao kakav je.Nisam neki finjas pa se necu druzit naprotiv zelim da se nadjemo i da pricamo sa svim pravim ALFISTIMA.
Ma znam da nisi finjas zezam se, brzo ces ti to popraviti pa cemo se druziti onda ...inace mislio sam da je ona crvena jer znam taj auto i isto je imao problema sa motorom kod bivseg gazde zato sam pomislio da je taj......cim popravis i grane sunce cujemo se i idemo u voznju...... pozdrav
Ja sam staklo za retrovizor narucio kod Anusha, posto je bilo plavkasto takvo sam i dobio........ako imas staro i u parcicicam nemoj baciti jer imas iza onu mrezu koja sluzi za grejanje retrovizora koju ces morati da prebacis na novi odnosno da zalepis na poledjinu da bi radilo (ako nije iskidana odnosno ako ono kolo nije prekinuto negde)....ako nema odnosno ako je sve ispalo ili je bacheno moras da narucis sa tim grejacem (mislim ako ti to uopste treba ) ali je onda skuplje.....sve u svemu nazovi i pitaj.....za ratkapne stvarno ne znam, kad postavis slike kakve su mozda neko sa foruma ima dva komada da ti proda ili mozda i pokloni
meni razbili ceo retrovizor, platio 30 evra kod rasete, i samo brebacio svoje kuciste sto je zelen kao i auto.
a mene cete prepoznati, zelena alfa i dere se kao nista
Ova moja slika nije nesto ali trenutno nema bolje.Tamno zelen 146 1,4ts ali bar nedelju dana nevidljiv.Zanaci imas brata malo jaci jer sve stima sem 1,8/1,4/.A plavi i tebe pratim pa se vidimo uskoro.
Stigooooooo. alfa.Evo cenovnik pa sami odlucite jer puno ili nije.
Klipovi sa prstenovima/novi/ 4 kom-----29950 din
Lezajevi za radilicu komplet---------------3200 din
Koplet zaptivaca sa simerinzima---------10300 din
Rebrasti kajs -------------------------------1830 din
Spaner lezaj---------------------------------3675 din
Kajs-------------------------------------------1150din
Spaner i za ovaj kajs-------------------------925 din
Strugar/blok,radilica,glava/-----------------6600din
Motorno ulje ?,--------------------------------2025 din
Filter ulja ---------------------------------------295 din
Ruke------------------------------------------12000 din
--------------
72150 din
Ovo po trenutnom kursu 890 eur
Jos mi fali neki hidraulicni ? za ventile 8 kom/ trebalo bi 12,ali 8 kom jos moze da posluzi/ kostaju oko 500-600 din po komadu.Ovo menjamo kod prvog servisa.Majstor izgleda posteno i na dobrom je glasu u gradu,no otom potom,i ovaj bio na dobrom glasu od koga sam uzeo auto pa ispalo sranje.
Tamo-vamo,nisu male pare al' rekao bih da nije skupo za toliki posao.Mada,ovi klipovi ko da su zlatni :x .
A "hidraulicni ? za ventile",verovatno hidro podizaci .Bilo je price na forumu da su novi 10-ak € kom. a polovni 5-6€.Mislim da je predvidjena zamena na svakih 100k km.
Sad najzad .
Comment