Ja sam gore vec napisao da je i meni isto bilo odmah po zameni tek posle nekih 50+ km je sve bilo ok ujutro, mada ja sam menjao i svecice
146 detonacije na leru
Collapse
X
-
Mozda cu glupost da kazem ali nije greska u ventilima pa dok je hladan ne radi kako treba a kad se zagreje namesti se i radi normalno.Gasovi prodju pored ventila i explodira van cilindra u izlasku na auspuh.Ili paljenje ,bar kod juga kad sam imao to se desilo da paljenje nije dobro nastelovan i kad vec otvara ventil za auspuh onda upali smesu i puca,kad se zagrejao nije bilo tih simptoma.E sad me grdite ako sam lupio neku glupost.
Comment
-
-
-
Ovde sam postavio 20 slika sa podacima sa VISA dijagnostike.
Mozda pomogne:
Slike idu redom, od 1 do 20...
Slikane su iz ruke (dajem gas i slikam, tako da nisu sve bas kvalitetne, ali vidi se dovoljno)
Postavicu u toku dana i slike kada je motor potpuno hladan.Ivan Mandic
www.spotkg.com
Comment
-
-
Zdravo svima,nisam bio tu par dana pa vidim sta se pise.Radni pritisak od 2,2 do 2,5 je dobar.Tako je na mojoj Alfi i na jos par koje sam merio.Moguce je da zeza neki hidro podizac dok ne postigne pritisak,ja sam to imao na jednom eskortu,ali opet po meni nije ni to jer na gasu radi normalno,opet da je bilo sta oko struje,{kablovi,svecice}na gasu bi se pre pokazalo
Comment
-
-
Ne moze to tako...
Nervira me...
Probao sam auto, nabio sam ga do 190 na autoputu bez problema...
Ali me nervira na leru mnogo...Ivan Mandic
www.spotkg.com
Comment
-
-
-
Nista ne govoris za svecice, zasto ne uzmes od nekoga kome radi ujutro samo da probas, samo prve 4 svecice, ja sam resio kako sam vec rekao taj problem zamenom protokomera ali je tek sve nestalo zamenom svecica jer sam ja imao neke bosch.
Probaj samo neke svecice nemoj kupovati nove, pozajmi na dan dva...
Comment
-
-
Imam ceo set NGK i BOSCH svecica...
Isto se ponasa auto i sa jednim i sa drugim
Pitanje za sve: Zasto me nekoliko majstora pitalo da li gubim vodu u autu? Kakve to veze ima sa ovim problemom...
Ja stvarno gubim oko 200gr mesecno, ali sam mislio da je to na nekom crevu na isparivacu za plin. Jel treba to da shvatim ozbiljnije?Ivan Mandic
www.spotkg.com
Comment
-
-
Verovatno sumnjaju na zaptivač glave da malo pušta. To sigurno nije razlog po toj količini koju si naveo.
Comment
-
-
E vidis i voda moze bit razlog za to i ne samo iz motora nego i iz rezervoara moze da se pojavi u cilindrima pa kad sagoreva pukne onako redovno.Mada mislim da ima neki filter usput pa i to mora da eliminise vodu/kondenz voda je u pitanju/I u rezervoaru za plin moze da se pojavi.
Comment
-
-
Ivane,koliko sam razumeo problemi su nastali posle ugradnje sekvencialnog.Da li je skidana grana kada je busena za uvodnike,kod nas buse bez skidanja i postoji mogucnost da se neki opiljak zalepio za sic ili ventil,da li si merio kompresiju,proverio da nema falsa oko uvodnika i gore gde su ti oni ventili za detonaciju
Comment
-
Comment