8 godina i 99k km i hladjak je popustio gore na spoju plastike i aluminijuma. Kazu da samo u Srbiji i Austriji riknjavaju hladnjai, previse soli za posipanje puteva.
Anyway "extra povoljnih" 325e za hladnjak, par hiljada za antifriz i ruke su taman koliko je planirano da se da za felne.
Na kraju su kupljene Michelin Alpine Primacy i posluzile su vise nego dobro.
Hteo sam Alpine Pilot ali su bile preskupe, za malu zimsku kilometrazu i ovo je dovoljno.
Felne su ostale celicne, samo su ofarbane u crno, tako mnogo bolje izgledaju, srebrne su bile ocajne.
Zima je na izmaku, presao sam nekih 5k sa njima, ne previse, ali dovoljno da mogu da kazem da je Michelin odlican.
I po snegu i po suvo hladnom je guma tiha, lepo drzi i po pravcu i po krivinama i ne proizvodi nikakvu buku.
Da pomenem da je pred kraj godine uradjen i veliki servis, kaisevi, spaneri, vodena, prednji diskovi, sve plocice...
Vodena pumpa je malo pustala, pa je dobro sto je zamenjena i ona.
Tada je ustanovljeno i da su creva za gorivo i vazduh oko turba prilicno potrosena i moraju da se menjaju.
Gotovo u potpunosti su izgubila savitljivost i kao takva su prilicno rizicna.
Ona za goriva sam promenio, a ova za vakuum ce da uslede kada se vrnem sa zimovanja, za 10tak dana.
Zna li neko gde kupiti kvalitetna silikonska creva, vacuum lines kako ih zovu strendzeri ?
Ima ih u izobilju na netu ali verujem da to ima i negde u lokalu, te da nema potrebe potezati iz inostranstva.
Da pomenem da je pred kraj godine uradjen i veliki servis, kaisevi, spaneri, vodena, prednji diskovi, sve plocice...
Vodena pumpa je malo pustala, pa je dobro sto je zamenjena i ona.
Tada je ustanovljeno i da su creva za gorivo i vazduh oko turba prilicno potrosena i moraju da se menjaju.
Gotovo u potpunosti su izgubila savitljivost i kao takva su prilicno rizicna.
Posle koliko kilometara si radio taj veliki servis? I koliko vremena prođe dok ova creva za vazduh i gorivo počnu da se troše i gube elastičnost? Ima li neki okvirni period?
Comment