Posedujem Audi 80 B3 1988god 1.8E 66kw god. Naime, imam problem sa vazduhom u rashladnom sisemom, tj creva su mi naduvena, voda izbija na cep boce a i grejanje ne radi kako valja. Sto se tice temperature radi od 80c do 100c. Otisao sam do majstora i on kazeda je dihtung glave progoreo i da pusta kompresiju u vodeni kanal. Treba da se menja dihtung glave i obradjuje ista pa mi recite koliko je sve to preporucljivo raditi sobzirom da se skida jedan deo materijala obradom glave da bih lepo legla na novi dihtung, JER SE GLAVA MORA OBRADJIVATI AKO SE STAVLJA NOVI DUHTUNG,DO SADA KOLIKO JE KOD MENE MOTOR NIJE NIKAD PREGREVAN TAKO DA MISLIM DA GLAVA NIJE KRIVA AKO SE SAMA NE ISKRIVI.Negde na forumu od ranije sam procitao da moze da prsne glava ako se ne varam pa da zbog toga dodje do tog vazdusnog cepa u rashladnom sistemu.
Prekosutra vozim auto kod majstora da to resavamo pa mi je sve ovo hitno da mi ne uzima pare za bezveze sa obradom glave ako vec ne mora i dali je opasno ili odstupa od standarda obradom glave jer ne volim prepravke tog tipa. HVALA
Prekosutra vozim auto kod majstora da to resavamo pa mi je sve ovo hitno da mi ne uzima pare za bezveze sa obradom glave ako vec ne mora i dali je opasno ili odstupa od standarda obradom glave jer ne volim prepravke tog tipa. HVALA
Comment