Ako neko prodaje sredjenog , polu-sredjenog, ili karoseriju koja nije trula, od taunusa od `70.-og do `75.-og, nek se javi.
TAUNUS GXL
Collapse
X
-
Te školjke svi traže. Treba im za sečenje.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Pogledaj u halooglasima u rublici o oldtimer-ima .
V6 imas u rasponu kubikaza od 2.0 do 2.9 u verzijama za evropsko trziste . Inace motor je poznatiji kao Colgn ili ti Keln na srpskom .
V6 motor mozes naci u sieri , skorpionu , grandi, kapriju . Poslednji od tih motora je napravljen 1999. kao 2.9 24v verzija koju je podpisao cosworth .
Evo kako izgleda v6 motor u mom kapriju
Nemoj pogresno da me shvatis , mislim da pi prvo trebao da se edukujes po pitanju materije za koju se interesujes , pa tek onda da krenes u konkretan projekat , tj . sredjivanje automobila . Davno je proslo vreme kada su ti automobili bili svakodnevna prevozna sredstva , sada su ili krsevi koji su potpuno neupotrebljivi ili su igracke za veliku decu . Mnogo entuzijazma , vremena i znanja treba da bi zadrzali taj privilegovani status i ne postanu samo obicni krsevi koji zavrse u Smederevu ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Evo da se javim posle duze vremena! Bila jesen i zima pa je Taunus bio u garazi,a izgleda i ja
Doslo proljece i ljeto pa samim tim i vrijeme da se Taunus izveze i srede neke stvari koje su ostale nesredjene, a to je problem sa farovima. Ima li neko mozda broj prodavnice u Radnickoj da se informisem kod njih imaju li ih i dali ih mogu nabaviti.
Neko je pomenuo formiranje kluba, pa se pridruzujem ideji iako sam malo dalje od vecine vas.
Pozdrav svima
Izvinjavam se zbog visemjesecne prasine na Taunusu
[/img]
Comment
-
-
Prodavnica ja ALO FORD
@ Nozzlerator
Super je auto . Nabavi na Bubanj potoku lajsne za kerere na shoferci , i skini felne kada ih farbas . Ja ima trenutno iste felne na kolima , na koje sam montirao homirane obruce i ofarbao im dno u crno , mada originalno su samo crne strafte oko rupa .
Poz...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
Comment